26 Şubat 2008 Salı

BEBEK.COM'UN KUZULARI...

Bebek.com dan essin arkadaşımız forumumuzun bebeklerinden oluşan bir resim hazırlamış..çok güzel olmuş..ellerine sağlık.sanki tüm güzel bebekler bizim forumda..Allah hepsini kazalardan belalardan,nazarlardan ve kötülüklerden korusun...bu arada İlke sol üstten 3. :)

İLKE BUGÜNÜNÜ ANLATIYOR... :)

Bugün annemle yürüyüşe çıktık..hava çok güzeldi..2 saat kadar yürüdük..ben acıktım diye eve geldik..ben yol boyunca uyudum..
eve geldikten sonra annem beni doyurdu,biraz keyif yaptık yediklerim hazmolsun diye..çünkü yemek sonrası hareket edersem kusuyorum..sonra annem altımı temizledi üstümü değiştirdi ve ana kucağına yatırdı..önce annemle oynadık..muhabbet ettik.annemin yaptıklarını izlemeye bayılıyorum..bende öyle yapmak istiyorum ama daha erken sanırım..annem aaa deyince bende aaa demeye çalışıyorum..sesim çıkmayınca ağzımı o şekilde yapıyorum..

annem hep çirkinim diyor bana ama nazar değmesin diyeymiş..aslında çok güzelmişim..:)

bakın işte aaa demek üzereyim :)

yoruldum oynamaktan..ah ah bir rehavet çöktü üzerime...

off emerken uyumayı çok seviyorum..şimdi emdim istesem annem yine verir mi ?neyse ben şimdilik ellerimle idare edeyim..
canım annem anladı da meme verdi..böö bu yalancı meme ama..ben bunu sevmiyorum..neyse bunu annem yeni almış..silikonu emmedim diye lateks almış..kırmıyim annemi şimdi sevmişim gibi yapayım birazdan tükürürüm dışarı. :)

artık dayanamıyorum..uyuyayım bari..

İLKE'DEN POZLAR