6 Ekim 2009 Salı

EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ...

Bugün evlilik yıldönümüzdü..8 seneyi bitirdik..şimdi geçmişe bakıyoruz..İlkesiz bomboşmuşuz...sanki hep bizimleydi ...canım yavrum bu seninle 3. evlilik yıldönümüz..1 yıl karnımdaydın..2 yılı da birlikte kutladık..
daha nice seneler sağlıklı,mutlu hep beraber İnşallah...

1-5 EKİM 2009

İlke yürümeyi bayağı ilerletti..artık dışarıda da daha uzun yürüyor..ama geç olunca yürümesi durum daha zor..çünkü daha bilinçli ve boyuda uzun..etrafı inceleme keşfetme de beraberinde geldi..dolaplar,çekmeceler vs..İlke yaşıtlarının aylar önce yaptıklarını şimdi daha bilinçli yapıyor..bu da durumu zorlaştırıyor..
parka gitmek üzere hazırlanan İlke aynada kendine bakıyor..şimdiden çok süslü..

parkta yürümeye bayılıyor..


babasını korkutuyor :))

apartmanımızın kapısına geldik ama İlke ters yöne yürüyor..

Mali ile oynarken..
hamarat kızım ev süpürüyor..
hem ev süpürüyor hem de diğer elinde çubuk krakeri onu yiyiyor..
köpeğini gezdiriyor..

artık market alışverişinde bize yardım ediyor.. :))
bu arada rafları indirmeyi de ihmal etmiyor...

pazar akşamüstü apartmandan arkadaşlarımızın oğlu Arda'nın 2 yaş doğum günü partisine davetliydik..sitemizin sosyal tesisinde yaptılar..
İlke Arda'yla birlikte hediye paketleriyle ilgileniyor :)
doğum günü sonrası kapı komşum Aslı'nın kızı Ekin bize geldi..İlkeyle oynadılar..İlke Ekin ablasını çok seviyor..kıza rahat vermese de..Ekin neyle oynarsa ona saldırıyor..Ekin'de 3.5 yaşında..
5 Ekim dünya çoçuk günüymüş..Shemall alışveriş merkezinde özel bir kreş gösteriler hazırlamış..İlkeyle onları izlemeye gittik..İlke sevinçle izledi..alkışladı,çığlıklar attı..keloğlan kılığında animatör lolipop şekerler dağıttı..İlke'ye de verince çok sevindi..

İlke'nin de yüzünü boyayacaklardı..önce istemedi.
ben burnunu ve tek yanağını boyadım..ablasıda ayna verdi kendini görmesi için..kendini öyle görünce çok hoşuna gitti..diğer yanağınıda ablaya boyattı..

uykudan gözler bayılmış durumda..

daha sonra Nuray ve Mali ile buluştuk ve Starbucks a gittik..Nuray ordan çikolata almış çoçuklara..bende o arada kahve mi almaya gitmiştim..geldiğimde İlke'ye sen ne yiyorsun bakayım dedim..surat ifadesi buydu..eyvah yakalandım der gibi :)
sonrada şımardı tabii.
İlke Nuray Teyzesini çok seviyor..o varken benden bir şey istemiyor..hep Nuray Teyzesinden istiyor..zorla kendisini arabasından aldırdı..zaten bir Nuray Teyzesine birde kapı komşum Aslı Teyzesine farklı bir zaafı var onları çok seviyor..onlarlayken beni itiyor..
İlke puzzle yapıyor..
yaramaz İlke dolap karıştırıyor..nerdeyse içine girecek dolabın..
öyle hararetle karıştırıyor ki..içindeki sütleri alıp tezgaha koyuyor..