9 Kasım 2008 Pazar

İLKE 10 AYLIK...


İşte doğumdan bugüne İLKE.....Canım yavrum hızla büyüyorsun..hergün seni izlemek,yeni şeyler yaptığını,öğrendiğini görmek bizleri çook mutlu ediyor..resimlere baktıkça bebeklikten çıkıp çoçuk yüz hatlarına dönüştüğünü görüyorum..Gün geçtikçe dahada güzelleşiyorsun..
İyi ki varsın birtanem..İyi ki bizimlesin..biz seni çoook seviyoruz..yüzüne baktıkça Allah'a binlerce kez şükrediyorum..canım yavrum,gözümün nuru,yüreğimin parçası..........

İLKE'NİN BUGÜNKÜ YEMEĞİ (KARIŞIK SEBZE YEMEĞİ)

Bugün İlke'ye ne yapacağımı düşünürken dolaptaki çeşitli sebzeleri değerlendirmeye karar verdim..ve karışık sebze yemeği yaptım İlke'ye..
neler mi vardı içinde patates,havuç,kabak,kırmızı çarliston biber,domates,pırasa,soğan,3 adet brüksel lahanası,ceviz büyüklüğünde kıyma,soya filizi,nane,kırmızı mercimek ve bulgur..
hepsini birlikte pişirdim fakat soya filizini pişmeye yakın ekledim..tabii içine birazda zeytinyağ koydum..çok lezzetli olmuştu..yarasın bebeğime..

DÜN AKŞAM...





BÜYÜYORUM,EĞLENİYORUM,ÖĞRENİYORUM.. KIŞ HAZIRLIĞINDAKİ HAYVANLAR.


Bu haftanın aktivitesi Kış Hazırlığındaki Hayvanlar..bende İlkeyle bu aktiviteyi nasıl yapabiliriz diye düşündüm ve aklıma kış uykusuna yatan ayı geldi :)) Üstelik İlke'nin uyuyan ve horlayan bir ayısı vardı..
Ayıları anlattım İlke'ye ne kadar anladıysa :))kış olunca uykuya daldıklarını bu ayınında havalar soğuduğu için uykuya daldığını ee ee yaptığını ve üstelik horladığını :))ilgiyle dinledi güzeller güzelim özellikle düğmesine basınca horlaması çok ilgisini çekti..