31 Mayıs 2008 Cumartesi

30 MAYIS 2008 CUMA GÜNÜMÜZ..

Bugün yine temizlik günümüzdü,bizde İlke yle ortalarda dolaşmamaya özen gösterdik..sabah önce yatağında oyalandı İlke..

Baş parmağım baş parmağım nerdesin..:)) o parmağıyla bende onunla oynadım :)
öğlen uykusunu kendi odasındaki yatağında uyudu..mıkırdanma sesi geldi odasından bir gittim merakla etrafı seyrediyor İlke..odası şu anda ona çok ilgi çekici geliyor..
temizliğimiz bittikten sonra bizde giyindik..evimizin karşısındaki alışveriş merkezinin arkasına bir alışveriş merkezi daha açılıyordu bugün orayı dolaşmaya gittik..
gitmeden önce İlke nin önemli telefon görüşmelerini yapması gerekiyordu :))) çokda gizli herhalde..

günlerdir yoğun şekilde çalışıyorlardı..bakalım nasıl olmuş teftişe gidiyoruz..göründüğü üzere ismi Shemall..bayağı ünlü markaları içinde barındırıyor.. kapıda orkestra karşılıyor insanları..sonra etrafta hem dolaştılar hem çaldılar..İlke başta normal karşılasada sonraları biraz ürktü sesten.. alışveriş merkezi 4 katlı her katta da canlı müzik vardı..
asansörü camlı ama çok küçük..ancak tek çoçuk arabası sığıyor..
İlke dolaşmaya başladıktan kısa bir süre sonra uyuyakaldı..bu nasıl bir uyuyuşsa.
sanırım dükkanları sayarken uyuya kaldı..ooooo bir,iki,üç :))
maxitoys joker de vardı alışveriş merkezinde..kafasını sallayan midilli İlke nin hiç ilgisini çekmedi..o kadar uğraşsakda dönüp bakmadı..midilli nin başında duran ablası daha ilgisini çekti..
alışveriş merkezinde tüm komşularımızla karşılaştık :))herkes yeni açılışın merakıyla alışveriş merkezine gelmişti..komşumuz hatice teyze,gelini ve torunuyla ordaydı..tabiiki çoçuk mağazasında kaşılaştık..sadi ile İlkenin arası tam 9 gün..sadi ilke den 9 gün büyük..baksanıza nasıl elele tutuştular..İlke büyükleri ne kadar yabancılasada çoçuklara inanılmaz sıcak tepkiler veriyor..
birbirlerini incelediler..kendi ebatlarında birini görmek ilginç geldi sanırım..ee birde aynı dili konuşuyorlar auuu uuoo...:)
hımmm...bu arada ellerini biz birleştirmedik..kendileri tuttu..
yemek salonuda bayağı kalabalıktı..
birde çok ilginçti..herkes düğüne gider gibi giyinmişti..
İlke etrafa gülücükler saçtı..kendi kendine konuşuyor,gülücükler saçıyordu..sevenler,fotoğrafını çekmek isteyenler,bir ilgi, bizimki iyice şımardı..

bende İlke ye bu oyuncağı aldım..çok sevdi..
ayrıca bu sandaletleri...kızımın ayağı 15 numara :)
maxi toys ayrıca bize bu kitabı hediye etti..süper bir kitap..bebeğin gelişimi doğumundan 3 yaşına kadar anlatılıyor..zihinsel,fiziksel,duygusal gelişiminden bahsediliyor..neler yapabilir,biz neler yapmalıyız yazıyor..teşekkür ederiz..
işte kızımın bezelyelerini kabına koyduk :))

İlke oyuncağını çok sevdi..onunlada tanıştılar,konuştular :)ama fotoğraf çekilirken hemen makinaya bakıyoruz..tabii konuşmaya devam..:) keyfin bol olsun canım yavrum,seni seviyoruz..