21 Haziran 2008 Cumartesi

İLKE'DEN SEÇMELER..10-20 HAZİRAN 2006

İlke'nin 10 günlük süreçteki çeşitli resimleri..Seni seviyoruz bir tanem..
















DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BABAANNECİĞİM..

Babaanneciğim Doğum günün kutlu olsun..Sağlıklı,mutlu,eşinle çoçuklarınla,torunlarınla,tüm sevdiklerinle nice senelere İnşallah...

19.06.2008 PERŞEMBE GÜNÜMÜZ

Perşembe akşamı Tüpbebek.com sitesinden tanıştığımız evian yani Songül arkadaşımızla buluştuk..Songülle hamileliğimiz aynı ilerledi hep bugün 20 haftalık olduk 30 haftalık olduk deyip sabırsızlıkla doğumu bekliyorduk..çok şükür bebeklerimizle buluştukda..Songül Belçika'da yaşıyor..Antalya'ya tatile ablalarına geldi..öğlen mesajını alınca babamıza söyledik sağolsun oda bizi 5m migrosa götürdü çünkü İlke yle oraya gitmemiz zor..
Lara Maaşallah çok tatlı,çok güler yüzlü bir bebek..hemen gülüyor hiç yabancılık çekmiyor..Belçika'ya babasınada selam söyledi..bizde bloğumuz aracılığıyla iletelim :))
İlke canı isterse güler konuşur,canı istemezse kafasını çevirir..biraz yabancılamamız var..
Maaşallah İlke her zamanki gibi minyonluğunu koruyor :))
Songül Teyzesi kızıma Belçika'dan ciciler getirmiş çok teşekkür ederiz,keselerine bereket..İlke bayılıyor bu tarz oyuncaklara..birde rahat evirip çeviriyorlar ya..
bu diş kaşıyıcıyıda Songül teyzemiz getirmiş çok teşekkürler yine..çok beğendik..
bu çikolatayıda bize getirmiş..canım arkadaşım çok teşekkür ederim..çok lezzetliydi :))kesene bereket tekrar..gitmeden İnşallah görüşürüz yine..evimizede bekliyoruz..