17 Ekim 2009 Cumartesi

9-17 EKİM 2009

İlke her geçen gün bizi şaşırtıyor..artık iyice çoçuk oldu..yemek öğünleri geldiğinde anne mama diye sesleniyor..istediği şey bittiğinde anne bitti diyor..çok sevecen ve çok sıcakkanlı..sürekli bana sarılıp anneemm diyor babasına sarılıp babaaam diyor hemde uzata uzata..tabii bizimde içimizi eritiyor..canım yavrum seni çooook seviyoruz..
ayrana bayılıyor..kamışla çok güzel içiyor..Maaşallah..


legolarla çok güzel oynuyor..


legolarla çok güzel oynadığı için olayı ilerlettik ve İlke'ye clipso aldık..o da lego tarzı yaratıcılığı geliştirici bir oyuncak..
ayrıca gece bahçesinde ki ıgle pigel karakterinin oyuncağını aldık..göbeğine basınca sesler çıkarıp gece bahçesi müziğini çalıyor..İlke bu aralar gece bahçesi kolik..öyle güzel maka paka deyip duruyor ki sabah uyanıyor ve direk tv yi gösterip maka paka diyor..ıgle pigle a da sarılıyor,öpüyor ve çalan gece bahçesi müziğiyle oynuyor..


bugünde özdilekpark alışveriş merkezindeydik..bol bol kendi başına yürüdü orada..özgürce kafasına göre..

elleri hep havada yürüyor aklınca öyle dengede duruyor..bende elimi arkada bağlayıp bak böyle yürü dedim..beni taklit ederek dolaştı alışveriş merkezinde..ikimiz de aynı şekilde volta attık resmen.. :))


BEN BURDAYIM

http://www.kideo.com/starmaker.asp?PID=14064000mh

http://www.kideo.com/starmaker.asp?PID=14067500118

http://www.kideo.com/starmaker.asp?PID=14070200x0