14 Mart 2008 Cuma

BABACIM SENİ ÇOK SEVİYORUMM.......

Babacığım seni çok seviyorum..işte bugünden bir kaç poz..çook öptüm..huuu







TEYZEM VE SEMA ABLA İLKE Yİ GÖRMEYE GELDİ...

Bugün Teyzem ve görümcesi kızımı görmeye geldiler..söylemesi ayıp uzun süredir canım kısır istiyordu teyzemde kısırı çok güzel yapar..kısır yaptı yedik ellerine sağlık..kızımada hediyeler getirmişler teşekkür ederiz keselerine bereket..



ÜLKÜ TEYZE TEŞEKKÜRLERRR..

Ülkü teyzem bana harika bir takım örmüş ellerine sağlık..bayıldııık..

BENİM ÇOK CİCİM OLDUUUUU...

Allah ım bu ciciler harikaaa..bir yığın eteğim ve elbisem var..ay ben tam kokoş olacağım..her gün iki kıyafet giyeceğim bu gidişle..Anneannem,teyzem yine bana bir yığın kıyafet almış..çok teşekkür ederim.kesenize bereket..







KIZIMIN CİCİLERİ....

Geçen hafta Eyyüp dedenin teyze kızları anneanneye İlke için hayırlı olsuna gelmişler..İlke ye de ciciler getirmişler..çok teşekkür ederiz..keselerine bereket..

Feriha Teyzemiz ve Suna Ablamız kızıma bu güzel yeleği örmüşler ve bu zarif künyeyi hediye almışlar..keselerine bereket çook beğendiik..

Mediha Teyzemiz bu güzel hırkayı almış keselerine bereket kızıma çok yakışacak..
Nesrin Teyzede bu jkot jile takımı almış çok şirin..keselerine bereket tekrar teşekkür ederiz..

YENİ TRANSPORTER :))))

İlke sert sünger de rahat uyuyor..anneanneside rahat uyusun diye İlke için özel sünger kestirmiş..oda oturma odasında koltuk üstündeydi..İlke bir güzel uyudu hemde bayağı uzun süre..bizde yatak odasına taşırken uyanmasın diye anneannesiyle birlikte yatağıyla taşıdık..:))))

İLKE'NİN İLK UÇAK YOLCULUĞU

İlke 13 mart 2008 de ilk uçak yolculuğunu yaptı.Antalya havaalanından 15.05 Pegasus uçağı ile İstanbul'a geldik..yolculuğumuz çok güzel geçti..uçak içindeki ses İlke nin çok hoşuna gitti..:)))Kızımı bulutların üstündede emzirdim..

arkadaki uçağımız..:))