24 Eylül 2008 Çarşamba

BUGÜN...

Bugün her zamanki gibi yemek seanslarımız tam gaz devam etti. bol bol oyunlar oynadık kızımla..kuleler yaptık,İlke yıktı,sallangaç zürafaya bindik vs..
akşam 20.00 sıraları muhallebisini yedirdikten sonra yere bıraktıydım..o sırada yerde debelenip durdu..bir baktım ki uyumuş..canım yavrum Maaşallah sana..

1-1.5 saat sonra uyandı..babasını görüncede sevindi..oyunlar oynadık birlikte..daha sonra babası İlke deyip güldükçe katıldı gülmekten adeta..canım kızım gülen yüzün solmasın..


YERLERDE..

çok şükür evimiz eski düzenine girdi...halıları yazın kaldırmıştık.havaların serinlemesi ve dünde evimizin temizlenmesinden sonra tekrar halılarımız serildi ve İlke'de yataklardan yerlerde sürünmeye geçti :) ordan oraya sürünüyor..sallangaç zürafaya ulaşmak istedi,çıldırdı resmen,bir çığlıklar..ama ikiside birbirine ulaşamadı..:)
oyuncak sepetine abanıyor,aslından üst tarafına kadar uzanıp tutuyor ama fotoğraf olarak yakalayamadım..canım kızım her geçen gün daha da büyüyorsun..

23 EYLÜL 2008 SALI GÜNÜMÜZ..

Bugün evimizde temizlik vardı..biz her zaman ki gibi erken kalktık..doğru mutfağa...İlke kahvaltısını etti..hava o kadar garip ki insan ne giyineceğini ne giydireceğini şaşırıyor..sabahları serin oluyor İlke'ye bugün ilk defa süeter giydirdim..

İlke bugün park yatağının alt katına terfi etti..
bize karyola üstü kalmıştı,İlkeyle orada oyunlar oynadık..

uyuyuşunu yerim senin Maaşallah kuzuma..
herşeyimiz oyun,yemek yemek için önlüğü takacakken bile onu oyuna çevirebiliyoruz,İlke'de bir şımarıyor ki..

Akşam işimiz bitip,yardımcı kadınımız gidince İlke'nin karnını doyurdum,giydirdim,babamızla SheMall de buluştuk,akşam yemeğimizi yedik ve biraz dolaştık..
girdiğimiz bir dükkanda İlke mankenle biraz atıştı..:)))nedenide İlke'ye tepki vermemesi,İlkeyle konuşmaması..:)) oysa o ne kadar şirinlik yapmıştı bu tipsiz mankene...:))
burnunu kulağını inceledi..
yüzüne vurdu..,bağırdı..
gözünü,kaşını inceledi..

babası çekiyor,gidecek fakat o hala dönüp mankene bakıyor :))
daha sonrada evimize döndük..İlke çok keyifliydi bu akşam..Maaşallah.

22 EYLÜL BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ...

Pazartesi doğum günümdü..kızımla ilk doğum günüm..anne olarak kutladığım ilk doğum günüm..geçen sene doğum günümde İlke'ye hamileydim..ve o zaman bu sene ki doğum günümün hayalini kurmuştum..Kızım yanımda olacaktı,kızımla ilk doğum günüm olacaktı..çok şükür bu doğum günümü birlikte kutladık,birlikte mumu üfledik..babamız sağolsun sürpriz yapmış..teşekkür ederim..ayrıca kızımla aldıkları hediyeleri içinde çok teşekkür ederim..sizi seviyorum..

İşte en büyük hediyem..
ömrümün mükafatı...
o akşam aylar sonra ilk defa ayaklı tulum giydirdim İlke'ye..çok şirin oldu..tekrar bebek gibiydi canım yavrum..