26 Mart 2009 Perşembe

YENİ SAÇLARIM :)

annem saçımı komik bir şekilde topladı..saçlarım bayağı uzamış..tutam tutam topladı ve çok komik oldum..babacım nasıl güzel olmuş mu?
BABAAAA...


BUGÜN

Bugün hep evdeydik..Bu akşam dedemizi Didim'e yolcu ediyoruz.o yüzden dedemizle vakit geçirdik..dedemiz içinde ayrılık zor olacak,İlke'ye doyamadı(zaten ne kadar birlikte olsalar İlke'ye doyum olmaz :)) ) tadı damağında kalarak gidecek..sağlıkla varsın İnşallah..İyi yolculukları olsun..
İlke yine oynarken uyuyakaldı..yumuşak battaniyesi varken oyuncaklarının üstüne yatarak uyudu..
uyanınca yaramazlıklara kaldığı yerden devam etti..sürünerek mutfağa gitti ilk işte çekmecelere saldırmak oldu..ama önce anneanneye bakıp onay aldı..
anneannesi aç bakalım deyince açtı ve aaa dedi :))

ŞİRİNEM..

Canım yavrum uykusu gelince bana sokuluyor..kucağına yatırıyor beni çekiyor yanaklarımdan sonrada yanağımın üstüne yatıyor..
Dün benim teyzem büyük teyze bizi görmeye geldi..teyzemle çok iyi anlaştı İlke..fış fış kayıkçı oynadılar..İlke'nin keyfine diyecek yoktu..

Teyzem kinder çikolata getirmiş İlke'ye..
sarıldı,sokuldu teyzeme..elleriyle yanaklarını tutup öptü..
teyzem anlattı İlke dinledi..
İlke anlattı teyzem dinledi :)

yerim senin duruşunu..
dedesiyle mekan değişikliği yaptılar teyzesinin odasında takıldılar..dedesiyle çok iyi anlaşıyor..dedesi odadan çıkınca dede diye bağırıyor arkasından..

teyzesinin dolaplarını karıştırdı..
teyzesi işten gelince teyzesinin şemsiyesiyle poz verdi :)

bu sabahda oyuncak sepetinin içine girdi :)

anneannesinin gazeteliğini dağıttı..artık yaramazlıklarda başladı..
İlke akşam babasıyla msn de görüştü babasını görünce çok heyecanlandı..öpücükler attı..ama şaşırdı..özledik seni babacık..