21 Ağustos 2008 Perşembe

İLKE ABLA OLDU....


İlke Abla oldu..bugün kuzeni çok şükür sağlıkla dünyaya geldi..henüz isimsiz olan prensesimiz 15.30 civarlarında doğdu..henüz resmi olmadığı için usg deki son resmiyle idare ediyoruz..beni yenge,babamızı dayı ve İlke'yi abla yapan minik prensese ömür boyu sağlık,mutluluk ve başarı diliyor,sevgiyle kokluyoruz..

İLKE'DEN SEÇMELER....

İlke ilk başlarda simite binmekten korkuyordu..en son botta keyifle oturunca simitte deneyelim dedik..bu sefer keyifle oynadı simitte..
fakat biraz oynadıktan sonra her zamanki gibi denizde simitte de uyuya kaldı.. :)))


rtık kurabiye kavanozuyla da çok güzel oynuyor..afacan yüz ifadeleri erkek çoçuklarını andırıyor :)
şekilleri içine atıyor ne kadar yerlerinden geçirmesede..içine sokunca müzik çaldığını keşfetti..o kadar hoşuna gidiyor ki..
önüne koyduğumuzda hemen içine bakıyor:))
salıncak keyfi vazgeçilmezleri arasında..Tolga eniştesinin aldığı elbiseyi giyince erkek çoçuğu elbise giymiş gibi oluyor :))önce eteğini tutuyor..
sonra bacağını örtüyor..aferin kızıma :)
gülen yüzün solmasın Maaşallah birtaneme..
birde suratını şekilden şekile sokuyor..havanı yesinler..

keyfin daim olsun bebeğim..

birde yüzünü saklıyor nerdeymiş İlke oynuyor :))
bende onu sallayınca çook hoşuna gidiyor..
anneannesi İlke botu çok sevdi diye dün aynı bottan kızımada almış..şişirip evde içine oturttuk İlke'yi..kuru kuru naylon yapışmasın vücuduna diyede içine havlu serdik..çpk hoşuna gitti İlke'nin..Konuşan köpekle oturdular botta..
ayaklarını köpeğin ayağına vurunca ses gelmeside çok hoşuna gidiyor..
Maaşallah kuzuma..İlke bugünlerde öpücük atıyor,birde sinirleniyor istediği olmayınca..omuzlarını geriye atıyor göbeğini öne atıyor ıh ıh sesler çıkarıyor kaşları çatıyor ayaklarını vuruyor..öyle komik oluyor ki.. :))