17 Ocak 2010 Pazar

09 OCAK 2010 CANIM KIZIM İYİ Kİ DOĞDUN..

Canımın içi,güzeller güzelim,hayatımın anlamı,herşeyim iyi ki doğdun,iyi ki doğurdum..seninle hayatımız doldu,renklendi..ne kadar dolu dolu yaşansada su gibi aktı geçti 2 yıl..doğdun doğacaksın derken 2 yaşını bitirdin..Allah sağlıklı,mutlu nice seneler göstersin İnşallah..her gelen yıl güzellikler,başarılar,mutluluklar getirsin..seni çoook seviyoruz birtanem..

babamız 10 Ocak 2010 akşam 18.35 uçağıyla Antalya'ya dönecekti..doğum günü akşamı anneannemiz pasta yapmış..o akşam anneannemize geldik..salonu süslemişler sağolsun..kızıma doğum günü yaptık..


böyle oturulur mu?? ayaklar masa tepesinde..









teyzemizin aldığı hediyesini açıyor..




30.12.2009-09.01.2010

30 Aralık 2009 günü akşamüstü 16.55 uçağıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanında indik..İlke'nin 4.uçak yolculuğuydu ama bu sefer daha biliçliydi..ve çok hoşlandı yolculuktan..camdan eğildik uçağın kanadına baktık..dergi okuduk..

o akşam anneannemizde akşam yemeğimizi yedik,İlke anneannesi ve dedesiyle oynadı..anneannesi İlke'ye puzzle lar,bebekler,kitap ve başka oyuncaklar almış..birlikte puzzle yaptılar..akşamda eniştemiz gelip bizi aldı Beylikdüzü'ne babaannemize gittik..
İlke'yle kuzeni Beren'i migrosda oyuncaklara götürdük..çok eğlendiler..


kardeş kardeşe...

babaannesi ve kuzeniyle..

ve biz..
eniştesi ve kuzeniyle..

cici babam..

halası ve kuzenleri ile.. :)
yılbaşı gecesi babaannemiz İlke nin saçlarını ördü..kızımada çok yakıştı..

dedesiyle..
yılbaşı akşamı halamızdaydık..soframız..
kuzenler..
babaannemiz o gece sürpriz yapıp eniştemize pasta aldırmış..önden sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptık..

canım yavrum sen bizim herşeyimizsin..
İlke babaannesi ve dedesiyle..
halası,eniştesi ve kuzeni Beren ile..
yılbaşı gecesi için aramızda hediye çekilişi yapmıştık..İlke eniştesine çıkmış..eniştesinden hediyesini alırken..
kuzeniyle merakla hediyelerle uğraşıyorlar..
9 ocak a kadar babaannemizde kaldık..İlke kuzeniyle oynadı,kuzenini ağlattı,dövdü ve kıskandı..çok kötü huyları ortaya çıktı..bu ara çok yoğun olan beniiiim sendromumuz tam gaz devam..Beren eline ne alsa benim diyerek çekti aldı elinden,alamazsa da elini yumruk yapıp kafasına vurdu..nasıl olacak,nasıl düzelecek bilmiyorum,beni hem üzüyor,hem ürkütüyor..paylaşımcı İlke gitti yerine başka bir çoçuk geldi..benim tahammül sınırlarımı zorlarken o mu pedagog a gitmeli yoksa ben mi psikoloğa ?????