3 Haziran 2008 Salı

KUZENİM..

İşte kuzenim..henüz halamın karnında..İnşallah ağustosta aramıza katılacak..oda kız..Abla oluyorum..büyüdüm beeeeeeeeeeen..

HAVUÇ+PATATES+PİRİNÇ PÜRESİ YEDİM..

Annem bugün farklı bir lezzet tattırdı..herşeyden yavaş yavaş birbirine katarak tattırıyor..ne güzel lezzetlerde varmış dünyada..Anne sütü kadar değiller ama annemin hatırı kalmasın diye yiyiyorum..zaten tadımlık doyumluk değil ki..şimdilik bunları denemem gerekiyormuş yoksa ilerleyen aylarda yemeyi reddedebilirmişim..annemde beni şimdiden bu lezzetlerle tanıştırıyor..bugün patates,havuç ve pirinç püresi verdi annem..önceden püreleri yiyemiyordum ,önceden dediğimde bir-iki hafta öncesi :)şimdi gayet rahat yemeye başladım..annem yemek yiyişimi ilginç buluyor..ama ben çok becerikliyim..hem annemin verdiklerini hemde elimi aynı anda yiyebiliyorum..
bakın elim ne hale geldi..önlüğümüde incelemem lazım..
ayyy her yerim battı galiba..annem bu halimi bile çok şirin buluyor..anlamıyorum bu kadını..altımı dolduruyorum oh mis kokulum diyor,her yerim yemek içinde ne tatlı,ne şirinsin diyor..
aaa parmak değişmiş :)
eeee bu hep böyle mi kalacak ..
ayyy gözüme girecek nerdeyse mamalar..
burun deliklerime girdi bile..belki geniz tıkanıklığınada iyi gelir :)
hadi anne kaşığı çabuk doldur getir..sabırsızlanıyorum..kaşığı takip etmem bile benim ek gıdaya hazır olduğumu gösteriyormuş..
mamamı yerken bile gevezelik edebiliyorum..annem diyorki bu konuşmaya başlayınca düşünemiyorum..
annem arkasından az biraz su veriyor ağzımın içi temizlensin diye..ee birde burası Antalya çok sıcak ve çook terliyoru..annem de az su veriyor bana..ama biberondan içmiyorum sevmiyorum.annemde bu küçük suluğu aldı bana..bununla içmeyi becerebiliyorum..
baksanıza nasıl içim yanmış,annemin eline yapıştım içirirken..ohh çaok tatlı geldi..ama çabucak bitiyor bu ya..neyse nasıl olsa anne sütü içerim ardından tatlı niyetine :)