1 Haziran 2008 Pazar

İLKE DENİZDE..

Sabah İlke yatağında uyanmış ellerini inceliyordu...konuşmalarına uyandım..artık o kadar şartlamışım ki kendimi nefesi değişse uyanıyorum.
Beni farkedince kafasını kaldırdı..
Sabah keyfimiz,İlke nin bakımı derken öğlen oldu ve Köy değirmenine kahvaltıya gittik..İlke nin zaten daha evde uykusu bastırdıydı..biz kahvaltı ederken oda uyuyakaldı..
ordan çıktıktan sonra Lara plajına gittik..
İlke güzelce kremlendi her zamanki gibi..
sonra da ilke ilk defa denize adım attı :) çünkü sadece ayaklarını soktuk ilk seferde..ama dalgayla bacakları tamamen ıslandı..İlke sudan değil ama dalgalardan ürktü..ayakları ilk denize değdiğinde tepki vermedi ama dalga vurunca ağlamaya başladı..
denizden sonra kurulanıp,üstümüzü değiştirip kremimizi tazeledik..

İlke nin de uykusu geldi..
çok fazla uğraştırmadan mis gibi deniz havasında uykuya daldı.babası güneşlenip,İlke de uyurken bende denize girdim..
uyandığında babasıyla oyunlar oynadılar..


daha sonra da benimle..ee birde uyku sonrası karnı acıkmıştı..

oyunlar oynadı,içtiklerini hazmetti..
babasının parmaklarıyla konuştu :)
sıra ikinci deniz denemesindeydi..bu sefer altında bezi yoktu,dışı havlu içi penye ortası tamamen naylon kaplı bu külodu giydirdim..böylece içeriye hiç su geçirmedi..
deniz sonrası babasının kucağında yine uyudu..
sonrada önce markete alışverişe ordan da evimize döndük..
eve gelincede İlke güzel bir banyo yaptı,karnını doyurdu biraz oynadı ve güzel bir uykuya daldı..kızım bugün beni hiç üzmedi Maaşallah..açık havada olunca zaten çok keyifli oluyor..
Bugün ayrıca İlke'nin arkadaşı İdil 'in Annesi Ebru'nun doğum günü..onunda doğum gününü kutlarız..Nice senelere..

31 MAYIS 2008 CUMARTESİ GÜNÜMÜZ..

Bugün kızımla savaş boyalarımızı sürüp semt pazarımıza gittik..hava çok sıcak olduğu için evde bol bol oynadık..babası akşamüstü uykusunu uyuttu..daha sonrada babamızla shemall e gittik..


geçen sene bu zamanlar hamileydim ve hamileliğim sürecinde bir günlük tuttuum..başta hergün yazdım daha sonrada haftada bir ..çünkü yatarak evde geçtiği için hamileliğim çok farklı bir şeyler yoktu yaşantımızda..
geçen sene kızıma yazdıklarım......
"Merhaba bebeğim..
Nasıl gidiyor işler?Biraz yorucu galiba he..Sanırım öyle..Çünkü bende yoruluyorum..Bu aralar yani 2 gündür falan iştahım iyi ama yine de dikkatli beslenmeye çalışıyorum Çünkü şimdiden çok kilo almamam lazım..Önemli olan yararlı ve çeşitli beslenmek..bende meyve,sebze,ceviz,kaısı kurusu,badem yemeye özen gösteriyorum..daha hiç kilo almadım..Normal olanıda bu zaten..zamanla şişeceğiz tabiiki,sen büyüdükçe ben göbek yapacağım..Bugün internetten bir cetvel buldum..Ona göre buluşmamıza 236 gün var..Böyle canımcım,bugünlükte bu kadar miniciğim...Sen kendine iyi bak.Vücudum emrine amade..236 gün sonra görüşürüz İNŞALLAH..Kendine iyi bak..Öptüm minik bebiş.."