1 Mart 2009 Pazar

ÇOÇUĞUMUZUN BÜYÜDÜĞÜNÜ NEREDEN ANLARIZ?


http://abimizinkuzusu.blogspot.com/ Gülgün ablam beni mimlemiş,başlıktanda anlaşıldığı gibi Çoçuğumuzun büyüdüğünü nereden anlarız..
zaman öyle akıp geçiyor ki..resimlere dönüp baktığımda kocaman bir fark görüyorum artık..bebeklikten çıkmaya çoçukluğa doğru dönmeye başlamış..artık hurçlarla olmayan kıyafetlerini kaldırdım..
ve asıl nereden mi anlıyorum sabahleyin uyandığımızda beni anne diyerek bir uyandırışı var..ömrüme ömür günüme aydınlık katıyor..
bende cavidan arkadaşımı http://erenyesildag.blogspot.com/
şehriban arkadaşımı http://melekduru.blogspot.com
arkadaşlarımı mimliyorum..

UZUN BİR ARADAN SONRA İLKE'DEN SEÇMELER

Uzun bir zamandır bloğumuzu güncelleyememiştim.tabii bu sürede İlke inanılmaz büyüdü..kelime haznemiz bayağı çoğaldı(atta(gezmek),attı,dit(git),del(gel),baba,anne,akkım(aşkım),hayda,hadi,meme,mama,tek tek(eurovision şarkımız),iyay(nilay),dede,nanane(anneanne),babanne,teyze,Allah,anne ya,attı ya,ham,möö,hala...),sürünerek gitmeye başladı,oynamayı ilerletti sadece sallanmıyor artık müzik duyunca stiller geliştirdi :)göbeğini attırarak oynuyor,hiphop çular gibi sallanıyor,kollarıyla hareketler yapıyor..
işte değişik zamanlarda çekilmiş İlke'den seçmeler;
İlke öğlenleri uykusu gelince olduğu yerde kafasını koyup uyuyor Maaşallah..ben içerde iş yaparken birden sesi kesiliyorgidiyorum ki uyumuş..tabi bu genelde parke üzerinde oluyor hemen oyun yorganın üstüne alıyorum..işte o halleri..tabi oyuncaklarıda etrafa yayılmış.


geçenlerde Meryem arkadaşımıza oturmaya gittik..Cankutla İlke çok iyi anlaşıyor..doğum gününde Yasemin Teyzesinin aldığı elbisede kızıma çok yakıştı tekrar teşekkür ederiz..kesesine bereket daha iyileri ikizlerine İnşallah..Yasemin tüpbebek sitesinden arkadaşım şimdi de ikizlerine hamile..sağlıkla vakti saatinde kucağına alır İnşallah..

Cankut İlke'yi öpüyor..

İlke Meryem teyzesiyle..

birlikte oynadılar..
babayla keyif yapıyorlar..
mama yedirmeye çalışıyorum ama ağzına aldığını hemen tükürüyor..çözümüde bu önlükte buldum..sil kullan,önlük yıkamaya yetişemiyordum yoksa..iki gündür hiç bir şey yemiyor sütle duruyor ve bu çok canımı sıkıyor..geçici olduğunu düşünüyorum..

İlke mutfak masasını siliyor :)hamarat kızım benim Maaşallah..

köfte almaya çalışıyor..başka türlü yemiyor bizde yöntem geliştirmeye çalışıyoruz :)
İlke oyuncaklara binerken..


yeni evimiz eski evimize 1.5 km uzaklıkta yani aynı yol üstünde aynı yerdeyiz..önceki evimize göre daha kullanışlı Allah sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin..