22 Mart 2008 Cumartesi

KIZIMIN KOT PANTOLONU :)

Teyzesi kızıma bu şirin kotu almış..çok şirin çook...bir buçuk karış harikaa..teşekkür ederiz teyzesi kesene bereket...kızım büyümüşde kot giyermiş...Maaşallah..

TALAT AĞBİSİ TEŞEKKÜRLER...

Talat Ağbisi kızıma bu çok şirin, çok güzel ayakkabıları almış..bayıldık..kesesine bereket..çok teşekkür ederiz..

İLKE'NİN DONU :)))))))))))

Anneannesi kızıma bu fırfırlı donu almış..bayılıyorum bende bu donlara teşekkür ederiz anneannesi kesene bereket..kızıma o kadar yakıştı kii..

İLKE BÜYÜYOOOOR...

Prenses kızım büyüyor..üstündeki takım tulumu büyük hala yani benim halam hediye etmişti İlke ye..halam bu tulumu getirdiğinde İlke ye bayağı büyüktü..şimdi olmaya başladı..kızım Maaşallah hızla büyüyor..pembeleri giyince onu pamuk şekerine benzetiyorum..güzeller güzeli kızım...seni seviyoruuum..

BUGÜNÜMÜZ..

Bugün İstanbul da inanılmaz güzel bir hava vardı..İlke yine sabah uykusunu uyudu ve öğleden sonra anneannemiz ve biz dışarı dolaşmaya çıktık ve aynı zamanda da market alışverişi yaptık. temiz hava iyi geldi kızıma yolda uyudu eve gelince de 3 saat uyudu..
bende kızıma panço örmeye başladım..örgü konusunda o kadar kabiliyetsizimki teyzoşun destekleriyle İnşallah becerebilirim..hayal ettiğim gibi olursa süper olacak :))))

İLKE NİN AYAKLARI :))))