5 Haziran 2008 Perşembe

BUGÜN..

Saat 16.00 gibi Arzu ablalar gittiler..bizde kızımla biraz oynadık..İlke'nin karnını doyurdum ve sonra İlke'yi giydirdim..o yerde keyif yaparken ben hazırlandım.
" Ayyy ne kadar güzel giyinmişim"halam almış bu kıyafetleri bana..
" bu ayakkabılar bu kıyafetin altına süper olurdu ama henüz büyük geliyor."

herşey hazırdı artık gidebiliriz..
önce shemalle uğradık..
ordan oyalanmadan yürüyüşe..İlke yine yolda uyudu..
eve gelince hemen İlke'yi yıkadım..karnını doyurduk.Mama sandalyesinde muhallebi yedi,ardından anne sütü aldı..biraz oynadık kızımla..canım yavrum ..ondan sonra tekrar anne sütü içip uykuya daldı..Seni seviyorum biriciğim..

BENİM BEBEKLİĞİM..

Bunlar benim 1 -2 ve 3 yaşlarımdaki fotoğraflarım..İlke'nin gülüşünü kendime çok benzetiyorum..oysa dudakları babasına benziyor..gözleri bana saç rengi babaya..ne kadar karma olmuşsun kızım..herkesde aynı şeyi söylüyor bende ara ara öyle hissediyorum..bir bakıyorum eşimi görüyorum İlke'de bir bakıyorum kendime benzetiyorum..
herkes hamileliğinde hayaller kurar..kaşı sana gözü bana,saçı sana eli bana vs..İlke bizim tam hayalimizdeki bebekti.ne kadar şükretsek az..Seni seviyoruz pamuk helvam..



MAMA SANDALYEMİZ GELDİ :)

Mama sandalyemizde bu sabah geldi.İnternetten sipariş vermiştim..yatar pozisyonuda olduğu için İlke şimdiden alışmaya başlayabilirdi..

Mama sandalyesi İlke nin çok hoşuna gitti.ben balkona kahvaltı hazırlarken Mama sandalyesinde keyif yaptı..
Daha sonra elma-şeftali püresini yedi.
ardından püre onu kesmeyince elma dilimini kemirmeye başladı..şapır şapır içine çekiyor hafif kalınca çığlığı basıyordu..öyle fileden olur mu? o direk koparıp yiyecek :)

Birazda oyun oynadık bebeğimle..Maaşallah sana..
İlke mama sandalyesini çook sevdi..

DÜN İLKE ÇOK HUYSUZDU...

İlke bugün çok huysuzdu..uykusu vardı uyuyamıyordu..bu seferde durmadan ağlıyordu..gözlerine yazık nazlı kuşum nasıl kızardılar şiştiler..hemde gözşyaşlarıyla ağladı..

ağladıktan sonrada pek bir güzel oluyorsun canım kızım Maaşallah sana..

daha sonra karşımızdaki alışveriş merkezine gittik.migrostan alışveriş yaptık..alışveriş merkezindeki İmage Saatin sahibi bir gün önce bu meyve suyu kabını hediye edeceğini yarın getirince arayacağını söylemişti..telefonda gelince aynı zamanda hediyemizide aldık..çok teşekkür ederiz..içine meyve suyu dahi koymuşlar..
eve geldikten sonra kızımla oyunlar oynadık..bir kaç saat önce sürekli ağlayan çoçuktan eser kalmamıştı..çok yaramaz olacak gibi duruyorsun birtanem.
Maaşallah sana..
B abamız bu gün istanbul'a toplantıya gitti..bizde kızımla yanlız kalınca annemn amca kızı Arzu Abla ve Pınar bize kalmaya geldiler..akşam yemeğini İlke nin bağrınmaları,hutsuzluklarıyla yedik..birde yabancılama huyumuz var..Daha sonrada zorla uyudu..Pınar Ablasıda aşağıdaki cicileri almış kızıma teşekkür ederiz..kesesine bereket..