9 Aralık 2008 Salı

KURBAN BAYRAMI 2.GÜNÜ

Bugün Kurban Bayramının 2.günüydü..ve biz bugün evde olmak istedik..hazır babamızda tatildeyken evde kızımızla vakit geçirmek istedik..iyi kide evdeymişiz çünkü dışarısı inanılmaz soğuktu..
öğleden sonra apartman görevlimiz eşi ve çoçuklarıyla bayram ziyaretine geldi..İlke kızlarla oynadı..bayılıyor çoçuklara..
İrem Ablasıyla top havuzunda oynadı..
burada da kuşburnu marmelatı yemiş hali dudaklar ruj sürmüş gibi :)
babası mutfaktan çıkınca arkasından eğilip bakıyor..daha sonra bunu oyun haline getirdiler..



İLKE 11 AYLIK..

İlke bugün tam 11 aylık oldu..artık çoçukluğa doğru ilerliyor canım kızım..günler,aylar geçti İlke büyüdü..sağlıklı nice ayları yılları olsun İnşallah..
Bu zamana kadar bize tattırdığın muhteşem duygular için sana çoook teşekkür ederiz bebeğim..sağlıkla gelişimini izlemek,her gün yeni bir şeylerle güne başlamak çok güzel..
seni çook ama çook seviyoruz..
herşeyimiz,birtanemiz..

KURBAN BAYRAMININ 1.GÜNÜ..

Sabah bayağı geç kalktık..hep birlikte çok güzel uyumuşuz..Maaşallah canım kızımda bizimle çok güzel uyudu..kalktık kahvaltımızı ettik..giyindik hazırlandık..ilk durağımız mezarlık,ikiz kızlarımızı ziyaret etmekti.İlke kardeşlerine çikolata götürdü..

daha sonrada 5m migrosa geçtik..tabiiki toyiki ye..
kızımıza bayram hediyesi bu okul otobüsünü aldık..çok fonksiyonlu ve İlke'nin ilgisini çekebilecek tarzda bir oyuncak..her yönünde çeşitli figürler var..hepsi hareketli üstündeki düğmelere bastıkça resimdeki hayvanın sesini çıkarıyor aynı zamanda da yürüyor..İlke bayıldı bu oyuncağa ve bayağı inceleyerek oynuyor..şimdiden her yerin keşfetti..
bayağı dolaştık,her yer yılbaşı süsleriylede kaplanmıştı..fakat fotoğraf makinamızın şarjı bitince fotoğraf çekemedik..oradan anneannemizin amcasını ziyarete gidip evimize döndük...tabii fotoğraf çekemedik..
İlke'de ilk Kurban Bayramını yaşıyor..ama bu onun ikinci bayramı..Canım kızım seni çok ama çook seviyoruz..