26 Temmuz 2009 Pazar

23-26 TEMMUZ 2009

tatilimiz hızla devam ediyor..asıl tatilide İlke yapıyor..deniz, kum,güneş,açık havada sahil kenarında gezintiler....sürekli sokak ortamı olması(bahçe içinde)evde İlkeyle nasıl başedeceğimi düşündürüyor..etrafında çoçuklar...o kadar mutlu ki..kuşlar,kediler,kelebekler,kurbağalar :),çeşitli böcükler tamamen doğayla da iç içeyiz..İlke de hepsini öğrendi..çiçeklere konan arıları takip edip arı arı diye bağırıyor..kedilerin arkasından avazı çıktığı kadar kedi diye bağırıyor ardından pisi pisi diye çağırıyor..kuşları takip edip cik cik diyor..sürekli su içinde..
evin içinde ise tüm akrobatlıkları yapıyor..kendi kendine emekleyerek bir üst kata merdivenlerden çıkıyor..tabii kendi kendine derken biz arkasında takipteyiz :)..tırmanma hastası..
resimde de kendi sandalyesinin altından geçerken.. :)


koca anneannesinin çantasını boynuna takmış süslü..
hem bebeğine sarılmış,hemde erik yiyiyor..
anneannem mi onu o mu anneanne mi yürütüyor belli değil :))
teyzesiyle telefonda konuşurken..

İlke kumsalda emekliyor Arda abisi ve Mert abiside emekleyerek onu takip ediyor..


artık denizde daha derin yere gidip oturuyor ve oyunlar oynuyor..birlikte deniz içinde yürürken ayaklarını kaldırıp çırpıyor..yüz kızım dediğim anda yapıyor.. İlke kumsalda Duru Ablası,Simya Ablası ve Baykan abisiyle..
İlke anneannemle..

İlke Berk abisiyle oyunlar oynuyor..

İlke limon yiyiyor..

İlke keyifte..yerlerde yuvarlanıyor..

dün sabah deniz sefamız sonrası eve döndük..ben üstümü değiştirip İlke yi daha sonra almak için salıncağa oturtmuştum..öyle yorulmuş ki..salıncakta uyuyakalmış..Maaşallah kızıma..
plajda İlke arkadaşlarının kaplumbağasına bindi..o kadar da keyif aldı ki..sıkı sıkı tutunup şarkılar söyleyerek yüzdü..aferin benim kızıma..

bu süzgeci kendi dolduruyor döküyor..artık çok güzel kumla oynuyor..