22 Mayıs 2008 Perşembe

BUGÜNÜMÜZ..

Uzun süredir bloğumuza yazamayınca bayağı birikti..çok şükür güncele ulaştık..

Kızımla yürüyüşe çıktık..falezlerin üstünde koşu parkuru yeniden düzenlendi.süper olmuş...bizde kızımla yürüyüş yaptık..tabii kızım her zamanki gibi mis gibi deniz havasında uyudu..
evimize yaklaşırken İlke uyandı teyzoşunun getirdiği oyuncağıyla oynamaya başladı..çok sevdi bu fareyi..kulağından tutup kaldırıyor:))


eve dönüncede güzel bir banyo yaptı kızım..yani önce mikropları dışarı bıraktık..kalanlarıda yıkadık:))) İlke nin yağlanırken keyfine diyecek yoktu..



21 MAYIS 2008 ÇARŞAMBA GÜNÜMÜZ..

Korktuğumuz başımıza geldi babamızla birlikte gribimizi kızımızla paylaştık..gecemiz burun tıkanıklığı nedeniyle zor geçti..bizde sabah erkenden dr umuzda aldık soluğu..muayene sonucunda burun tıkanıklığı ve boğazda hafif kızarıklık vardı..dr umuz serum fizyolojik yazdı..boğaza inmemesi ve kulak enfeksiyonuna dönüşmemesine dikkat etmemizi söyledi..
dr umuz İlke yi muayene ederken oda çiçekleri seyretti..:))
Akşamda Nuraylarla Atilla abi ye makarnayla şarap içmeye gittik..daha doğrusu ben makarna yiyecek onlarda yanında şarabı içeceklerdi..
Nurayla makarna pişirdik,sofrayı kurduk..sonra afiyetle yedik..
Mali İlke nin yanına gittikçe İlke bağırıyor Mali de ona eşlik ediyordu.. :))
aklınca İlke yi oyalıyor :))

keyifli bir akşam geçirdik..

20 MAYIS 2008 SALI GÜNÜMÜZ..

Evet güzel bir hafta sonu ve onu izleyen bir günlük resmi tatilde bitince gerçeklerle yüzyüze gelmiştik :))tatil yapmak değişiklik olduğu gibi yorulmamıza da neden olmuştu..işin kötüsü tatil öncesi hafif kırıklığımız hem babamızın hem benim grip olmamla sonuçlanmıştı..tek korkumuz İlke ye bulaştırmaktı..sabahtan evde oynadık..


öğlende nuraylara gittik..İlke yolda uyumuştu ..ilerleyen saatlerde yine uykusu geldi..artık kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazımdı ama bu nasıl olacaktı..dr ağlasın ama direnin demişti ama benim içim elvermiyordu..nuray ında desteğiyle biraz direndik ama İlke daha inatçıydı..pis pes ettik kucağıma alır almaz da uyudu çünkü ağlamaktan yorulmuştu..
bir ara ayakta salladım.ilk defa ayağımda salladım İlke yi uyuyamadığı için uykusuzluk had safhadaydı..
sonra mali de ilke nin yanına yattı :))şirinlik muskası...
Nuray teyzesi oyaladı biraz İlke yi bende çayımı içtim..

dönüşte babamız bizi aldı..dışarda yemeğimizi yedikten sonra evimize döndük..

19 MAYIS 2008 PAZARTESİ GÜNÜMÜZ..

Bu sabah erken kalktık.sabah kahvaltımızı ettik babamız teyzoşu Antalya otogara götürdü.. Teyzoşumuz İstanbul a döndü..bizde kızımla havuz kenarına indik..İlke biraz güneşlendi.
Mali de ordaydı..
havuzun etrafında tur attık..
öğlen 12.00 da odamızı boşalttık..
ordan hep birlikte Olimpos Ulupınar'a geçtik..
orda restauranta gittik..nuraylar saç kavurma bizde alabalık yedik..tabii İlke bize pek fırsat vermediği için bir şey anlamadık..ama ağaçların arasında süper bir havası vardı..
Alabalıkları kendi havuzlarında yetiştiriyorlar..Ayrıca güveçte kaşarlı mantarda süperdi..
ordan Kemer'e Ayışığı parkına gittik..aslında ayışığı parkı bir beach ve kumsalı süper..oranın cafesinde oturup bir şeyler içtik,muhabbet ettik..




Mali yine kızımı sıkıştırdı.Mali nin ani ağırmalarında İlke de çok korkuyor..
İlke nin huysuzluğu üstündeydi..Nuray teyzeside kızımı dolaştırdı..bizde kollarımız dinlendirdik..ee birde tecrübeli anne..Mali den dolayı kollarıda kas yapmış..bakalım İlke Mali kadar olunca bizim kollarımız ne olacak..Mali 20 aylık..
Bu resme bakınca filler ve çimenler geliyor aklıma :))) buda İlke ve çimenler..
İlke tüm negatif enerjisini toprağa bıraktı :)))))
Ayışığı parkı süper bir koyda..ve plajı kum..bayıldık buraya denize girmeye gelmek lazım:)kızım acıktı ve yine beni yemeye çalışıyor.

akşam evimize döndük..alınan güzel havalardan sonra İlke güzel bir banyo yaptı..ve mis gibi uyudu..

HOŞGELDİN DURU BEBEK...

Didem ve Uğur arkadaşlarımızın 19 mayıs 2008 pazartesi günü bir kızları daha dünyaya geldi..Doğa artık abla oldu..arkadaşlarımızı burdanda tebrik ediyoruz kızlarıyla sağlıklı,mutlu bir hayat diliyoruz..