22 Eylül 2008 Pazartesi

SEMİZOTU YEMEĞİ

Bugün ilk defa semizotu yemeği yedi..hemde çok ezilemedi..dişlerimiz olsa neler yapacağımda,henüz hiç dişimiz yok..kendimize yaptığım gibi yaptım ama tek fark soğan kavrulmadı ve içinde havuç vardı..içindekiler..soğan,az zeytinyağ,semizotu,domates,havuç,pirinç..yanında yoğurtla afiyetle yedi canım kızım Maaşallah..yarasın büyüsün bebeğim..

SALINCAKTA BÖYLE Mİ SALLANILIR?

Büyük destekçilerimden birini sanırım kaybediyorum..İlke'nin iyi vakit geçirdiği,biraz olsun oyalandığı salıncağı artık tehlike arz ediyor..salıncakta bırakıp gidemeyeceğiz İlke'yi demekki..
işte neler yapıyor...!!!!





UYUYUŞUM,UYANDIĞIMDA...

Artık gece 23.30 civarı kalkıp içtiğim mamamı kendim içebiliyorum..zaten uyku mahmurluğuyla mamamı içerkende içim uyuyor..

sabahleyinde uykumu almış olmanın sakinliğiyle annemin kahvaltımı hazırlamasını bekliyorum..

21 EYLÜL 2008 PAZAR GÜNÜMÜZ..

Güzel yüzlümü sabah kalkıp kahvaltısını ettirdikten sonra top havuzuna oturttuk..şaşırdı,sevindi ve merakla inceledi..ilk işide topları yemeğe çalışmak oldu..
toplarla konuştu..:))herşeye,herkese anlatacak birşeyi var..
sonra oynarken kaya kaya topların arasına karışmış..arkasına koyduğum yastıkda düşmüş ve bu komik görüntü oluşmuş..önce şaşkınlığın ardından ağlamaya başladı :))
sonrada giyinip hazırlandık kahvaltı etmek için dışarı çıktık..Antalya'da gece çok yağmur yağmış..sabah uyandığımda da devam ediyordu. ve hava inanılmaz serinlemişti.bayağı iyi oldu serinliğide özlemişiz..
dışlarısı mis gibi kokuyordu..çimler yağmurla ıslanmış güzel bir koku yaymıştı ortalığa.
kahvaltıya her zamanki gibi köy değirmenine gittik..İlke orada meyvesinide yedi..ardından biz kahvaltımızı ettik.sanki açmış gibi ekmek kemirişe bak..
Laura ve sheMall da dolaştık.alışveriş yaptık..kızımada bayramlık aldık..ne de olsa kızımın ilk bayramı..kıyafetimiz sürpriz olsun :))
Shemall da Ya-Pa ya uğradık..İlke orada piyano çaldı..:))hem çaldı hem söyledi aslında :))
eve geldiğimizde muhallebisini yedi uykuya hazırlandı..seni çok seviyoruz bebeğim..