10 Mart 2008 Pazartesi

2 AYLIK DR KONTROLÜMÜZ..

Maaşallah kızım 2 aylık oldu..bu sabah dr kontrolümüze gittik..dün akşam çok şükür kızımızdan evde kaka alabildik babasıda 15 dakikada hastaneye yetiştirdi.bu sabah onun sonucunuda aldık..maalesef amip çıktı..yavrumun birkaç günlük huzursuzluğu bundanmış..zaten kaka renginden ve İlke'nin kıvranmalarından amip olacağından şüphelenmiştim.. Allah tan daha yeni başlıyormuş..bütün arkadaşlarımın bebeklerinde amip çıktığı için bende tetikteydim..belirtileri hissedince zaten hemen acile gittik o akşam..bu pis hastalık inanılmaz salgın..minicik bebeklerin canını yakıyor kıyamam ben onlara..dr umuz ilaç yazdı İnşallah geçeceğiz..bu hastalık sulardan ve temastan bulaşıyormuş..banyo suyumuzu bile kaynatıp yıkıyoruz..ellerim sürekli suda artık tahriş oldu yıkanmaktan üstelik soğuk suyla yıkıyorum sıcak suda bakteri ürüyor diye ama geldi yine kızımı buldu..dr umuz maalesef ne yaparsan yap çoçuklar alıyor dedi..
amip dışında tüm kontrollerimiz çok iyi çıktı..kilomuz 4520gr boyumuz 57cm..karma aşımızı ve pnömokok aşımızı olduk..
İnşallah kısa sürede amiptende kurtuluruz..kıyamam ben prensesime..

PAZAR GÜNÜMÜZ

Pazar günümüz çok keyifli geçti..gece yorgun geç yatınca öğlene kadar uyumuşuz..İlke de yorgunluktan gece 3 kere kalktı..böylece hepimiz dinlendik..öğlen Atatürk parkında Bigman a kahvaltıya gittik..konyaaltı üçkapılar da falezler in üstünde deniz manzaralı keyifli bir yer..güzelce karnımızı doyurduk..İlke ilk başlarda çok ağladı..önce restaurantın bir köşesinde İlke yi doyurdum :)))karnı doyunca kendi halinde etrafa bakındı..bir süre böyle oyalandı..

daha sonra tekrar huysuzlaşınca akşamları ve hafta sonuna özel mekanına geçti..anneside rahatla karnını doyurdu..
Antalya da çok güzel bir hava vardı..denizden bir rüzgar esiyordu ama oda olmasa eminim çok sıcak olurdu..üstümdeki hırka fazla geldi..
Bu da restaurantın diğer manzarası arkada Konyaaltı plajı...
kahvaltımızı ettik restaurantın açık kısmında çayımızı içtik ve parkta yürüyüş yaptık..çam ağaçlarının altında denizden gelen esintide yürüyüş çok iyi geldi..İlke de bu sırada mışıl mışıl uyudu..

ordan 5m migrosa gittik.benim alacağım birkaç şey vardı..alışveriş merkezinin içinde belli bölümlere ufak bahçeler yapılmıştı ve baharın geldiğini müjdeliyordu sanki..
bizde o çiçeklerin içinde bizim çiçeğimizi görüntüledik :))
Akşamda İlke inanılmaz güzel bir uyku çekti Maaşallah..deniz havası kızıma iyi gelmişti..gece sadece 1 kere uyandı derin derin uyudu güzeller güzeli prensesim..