9 Eylül 2008 Salı

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN BABAANNE VE DEDE...

Bugün babaanne ve dedemizin evlilik yıldönümü...evlatlarıyla,torunlarıyla ve sevdikleriyle nice daha 39 yıllar dileriz..
Sizi Seviyoruz..

İLKE 8 AYLIK / DR KONTROLÜMÜZ..

İlke kocaman bir kız oldu..Canım yavrum 8 aylık oldu..nasıl geçti anlayamadığımız ama her anından keyif aldığımız koskocaman 8 ay....her geçen gün daha da güzelleştin,ve bir sürü şey öğrendin bebeğim..ve en keyiflisi bizim sevgimize karşılık vermeyi,sevgini belli etmeyi öğrendin..ve biz seni çoook seviyoruz.. Sabahleyin dr kontrolüne gittik fakat bu sefer evimizin karşısındaki hastanede muayene oldu İlke 5 gün öncede götürmüştüm burun tıkanıklığı nedeniyle bugünde aynı dr muayene etti..babamızın işleri nedeniyle her zamanki dr umuza gidemedik..
sabah hastaneye gittik..İlke bugüne huysuz başladı..hastanede beklerkende mızıklanıp durdu..
geçen hafta gittiğimizde 7.300gr çıkmıştı..İstanbulda da 7.630 gr..tabii bu tartılardan da kaynaklanıyor olabilir..bugünse 7.400gr çıktı..yani 5 günde 100gr almış buda İlke için iyi bir kilo alımı..ah ah...şu yeme problemimiz en büyük problemimiz..az yemen ve iştahsız oluşun beni çook üzüyor bebeğim...
dönüşte bir şeyler yiyip birlikte uyuduk..bugün inanılmaz huysuzdu..daha sonra balkon sefası yaptı..keyfide yerine geldi..

mızmızlığımızın en büyük nedeni dişler..artık bayağı zorluyor canım yavrum çıksada rahatlasak..

yine bebe bisküvisi kemirdi dışarıyı seyrederken..
tabii un ufak etti onu..
sonrada inceleme altına aldı :))
ardından da güzel bir banyo..ama mızmızlığın akşamda sürdü..İnşallah gecemiz sorunsuz geçer..

PAZAR GÜNÜMÜZ/ONUR ABİMİZ GELDİ...

İlke'nin yeni resimlerinde genellikle emzik var..nasıl oldu bende anlamadım ama tam ümidimi kesmişken yalancı memeye alıştı..
Pazar sabahı İstanbul'dan babamızın Ünal Amcasının oğlu Onur bizi ziyarete geldi..Oruçta tutamadığımız için kahvaltıya köy Değirmenine gittik her zamanki gibi..yazı Antalya dışında geçirince özlemişim buranın kahvaltısını..
İlke kahvaltısını evde ettiği için biz kahvaltı ederken sabah uykusunu uyudu..
Hava öylesine sıcaktı ki uykusunda bile boncuk boncuk terliyordu canım kızım..
her zamanki gibi uykusu uzun sürmedi..
kahvaltıdan kalkınca niyetimiz denize gitmekti..önünden geçerken Düden şelalesinin denize döküldüğü yere uğradık..Onur Ağbimizin Antalya'ya ilk gelişiydi..onu gezdirdik..bizde gelmişken kızımızla buradaki ilk resmimizi çektirdik..:))sürekli gelmemize rağmen kızımızla ilk gelişimizdi..


her zamanki gibi bağıra bağıra,nutuk ata ata dolaştı İlke :))
Ordan da doğru Lara beach e gittik..ilke denize girince her zamanki gibi çok mutlu oldu..deniz dalgalıydı..dalga İlke'yi zıplattıkça bağırarak şarkılar söyledi..yeni favorimiz abla abla diye diye dolaşmak :))

flaş..flaş..flaş.. Antalya sahillerinde köpek balığına rastlandı...flaş flaş..flaş..
bu köpek balığı şeklinde bir simit bayıldım..çoçuk içine oturunca köpek balığının ağzının içinde gibi duruyor o kadar da gerçekçi ki..
denizden ve duştan sonra İlke güzel bir uyku çekti..
uyanınca da Onur ağbisiyle keyif yaptı..
deniz dönüşü markete uğradık..bir kaç şey aldık..İlke market arabasına oturmaya bayılıyor..

ordan Shemall alışveriş merkezine uğradık..
karnımız doyurduk ve orada İlke'de 20 gün büyük olan bu bebişle tanıştık..birbirleriyle bakışıp ,kendi dillerinde konuştular :)) ben resim çekincede ikisi birden poz verdi :)
İlke daha sonra babasının kucağında ney sesi eşliğinde uyuya kaldı..