2 Mayıs 2008 Cuma

İLKE'NİN BANYO SEFASI

İlke gezmelerden sonra güzel bir banyo yaptı.artık tek başına yıkayabiliyorum İlke yi..hemde oyunlar oynayarak,güle oynaya yıkanıyoruz..



Banyo sonrası keyfine bakar mısınız???mis oldu kızım mis..güzelce yağlandı,mis gibi giyindi daha sonra temiz temiz..meme emerkende uyuya kaldı..canım yavrum..SENİ ÇOOK SEVİYORUM..

DENİZ HAVASI ALDIK...

Kızımla bugün biraz oynadık,biraz uyuduk sonrada dışarı çıktık..önce evimizin karşısındaki alışveriş merkezini dolaştık sonrada falezlerde yürüdük..ben bu yolu çok severim,güneş,denizden gelen yumuşak esinti ve kuş sesleri baharda mükemmel olur..İlke de temiz havada uyudu..



İLKE'NİN BEZELYELERİ :))))


BU SABAH UYANIŞIMIZ

İlke uyanırken önce gözlerini açmıyor etrafının farkında olmadan ağlıyor..bende bu arada prensesimle konuşuyorum..günaydın dünyanın en güzel bebeği,günaydın prensesim,günaydın birtanem diye saçını okşuyorum derken bir an ayılıyor İlke ve gözlerini açıyor..işte o an gözlerini açıpta beni gördüğü an gülmeye başlıyor..o an o kadar mutlu ediyorki beni..işte o anı fotoğrafladım fakat anlayınca şaşkınlıkla fotoğraf makinesine bakmaya başladı..işte o anlarımızdan..SENİ SEVİYORUM PAMUK HELVAM,CANIM KIZIM.