2 Ocak 2009 Cuma

YENİ İMAJIM..


Bu aralar dişlerinin de etkisiyle yanaklarını içine çekip dudaklarını bu şekle sokuyor..şirinem benim Maaşallah sana..


İLKE'NİN ADI... :))

İLKE Türkiye'de en çok kullanılan 798. isim (... 796. umur, 797. uygar, 798. ilke, 799. züleyha, 800. şehmus, ...). Ülkemizde yaklaşık her 4,908 kişiden birinin adı İLKE ve ismin yaygınlık oranı binde 0.2.
İLKE adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 02-01-2009 15:13 itibariyle yaklaşık 14,357 kişinin isminin İLKE olduğu ve İLKE isimli kişi sayısının her yıl ortalama 238 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
İLKE isminin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranını hesaplarken bu isme elimizdeki Amerikan veritabanındaki 702,203 kişi arasında hiç rastlayamadık. Bu nedenle ismin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranın bir milyonda 1.4'ten dahi az olduğunu ve Amerikada toplam 400'den az sayıda İLKE yaşadığını tahmin ediyoruz.
İLKE Türkiye'nin en yaygın 798. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 798. ad ise Bertram ismi. İLKE adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 796. Lynette 797. Ron 798. Bertram 799. Soo 800. Hall isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir

Mors (Telgraf) Alfabesinde İLKE İsminin Yazılışı:
...-..-.-.

YILSONU - YILBAŞI..(31.12.2008--01.01.2009)

yılın son günü İlke saat 10.00-10.30 gibi kalktı..her zamanki gibi keyifliydi uyanışı..üstündeki pijamalarıda Tuğçe Ablası almış..çok yakıştı kızıma teşekkür ederiz kesene bereket Tuğçecim..

gündüz hazırlıklarımızı yaptıktan sonra akşam Nuraylara Mehmet Ali lere gittik..Müge ve Uğur arkadaşımız baştan bizimle takılıp daha sonra ayrıldılar..

İlke ile Mehmet Ali oynadılar..
pek neşeliydi İlke..
saat 22.30 gibi uyudu İlke..yani bu resim İlke'nin 2008 de son resmi diyebiliriz.. :) 2008 de hayata ağlayarak başladı dünyaya geldiği anda ama gülerek kapattı..Allahım hep yüzünü güldürsün canım yavrum..2008 hayatımın en güzel senesi diyebilirim çünkü bana seni getirdi..seni çok seviyoruz bebeğim..
saat oo.oo a dakikalar kala hazırlıklar başladı..:) Mehmet Ali hala bizimleydi..
Nuray yeni yıla girmeye hazırdı..:)
bizde hazırız.. :)
Konyaaltı sahilinde sıraya havai fişekler atılmaya başlandı..karşıda ufak ışıklar yanan yerler Konyaaltı sahili..ama havai fişekleri kamerayla görüntüleyemedik..balkondan havai fişekleri izledik..
işte maskeli beşler.. :))
yeni seneye girmemizden yarım saat sonra da Mehmet Ali uykuya yenik düştü..bizde sessiz sinema oynadık..saat 02.30 gibi evimize döndük..İlke uykuya hem yolda hem yatağında devam etti..
sabah 10.30 gibi kalktık İlke'nin kahvaltısını ettirdim..daha sonra dışarı çıktık..
hava inanılmaz soğuk Antalya da da..ne kadar sıkılsada sarıp sarmaladım İlke'yi..
Köy değirmeninde kahvaltı ettik..İlke yine her zamanki gibi etrafına gülücükler saçıyor..
bu geceyi ise kabus gibi geçirdik..bütün gece ağladı canım yavrum..ön dişler gelmeye çalışıyor..sabahı sabah ettik..hep ağladı..ne süt içti yalancı emziğini itti hep..babasının ya da benim kucağımda ayakta dolaşınca sakinliyordu..biraz öyle dolaştırıp üstme yatırıyordum biraz öyle sakinliyordu ve yine başlıyordu ağlamaya..çok şükür ateşimiz yoktu..ağzına vuruyor beni iteliyordu hep..Canım yavrum bir an evvel sağlıkla çıksada rahatlasak..seni çok ama çok seviyoruz..

TEŞEKKÜRLER NAZLI..

bebek.com dan arkadaşım Nazife ve İlke'nin Nazlı kardeşi bize hediyeler göndermişler..anne-kız çoraplarına bayılmıştık ama onlar yanında başka hediyelerde göndermişler..hepsine bayıldık..çok teşekkür ederiz..en kısa zamanda analı kızlı çorabı giyip fotoğraf çekeceğiz..kesenize bereket..