3 Nisan 2008 Perşembe

MİSAFİRLERİMİZ..

Bugün babamın teyze kızı Feriha Teyze ve kızı Suna Abla kızımı görmeye geldiler..hamileliğim boyunca sürekli arayıp sorup dualarını bizden eksik etmediler sağolsunlar..hatta daha önce anneme hayırlı olsun için gelip hediyelerinide getirmişlerdi..kızıma altın künye almışlar,yelekler örmüşler..geldiğimizi öğrenince bizi görmeye geldiler..çook özlemişiz..mamalar yedik,kahve falları bakıldı...ama kızımın nedensiz ağlamalarına onlarda çok üzüldü..ve kızım bir haftadır yabancılıyor..İnşallah bu huyundan vazgeçer..ilk gördüğü kişilere ağlıyor..hemde ne ağlamak..fotoğraf bile zor çektik..


UYUMAMIZ..

İlke'nin huzursuzluğu bugünde tam gaz devamdı..uykuyada dalmakta güçlük çekiyor..bu seferde daha çok huzursuz oluyor..canım yavrumun gözleri kızarıyor benden yardım istercesine bakışları içime işliyor..tek huzurlu yer ise kucağım..yine sanki geçmişe döndük..üstümde uyuyor,yatırınca uyanıyor..bende bu öğlen en azından uykusunu alsın diye yatırmadan üstümde bıraktım..bende böylece biraz uyumuşum teyzoşda resimlerimizi çekmiş..1 saat sonrası uyandı kafasını kaldırdı beni kontrol etti ben burdayım annecim dedim baktı ki benim, huzurla uykusuna devam etti..dr umuzu aradım..büyüdüğü için olabileceğini söyledi...ayrıca daha önce kızıma musallat olan amip te tekrar olabilir bebeklerden zor temizliyoruz bu mikrobu dedi..ve 3-4 gün sonra amip antijenine tekrar bakılmasını istedi..İnşallah pis amip geri gelmemiştir..seni çook seviyorum minik meleğim..

02.04.2008 AKŞAMI ÜLKÜ TEYZESİ GELDİ..

Akşam Ülkü geldi kızımı görmeye..kızıma yine hediyeler getirmiş..kesesine bereket..





birde bu yünleri getirmiş çünkü kendi çalışıyor..kendi öremeyeceği için anneanne örecek..teşekkür ederiz Ülkü Teyzesi..Allah kesene bereket versin..

02.04.2008 GEZMELERDEYDİK...

Anneannemizin günü vardı..kaç gündürde dışarı çıkmamıştık..hava şansımıza iyiydi..ama önemli olan İlke nin havaları iyi olsun tabii :)))İlke yine huysuzdu bana yapışıktı..zar zor mamalardan yedim..
Teyzemin kayınvalidesi ile resim çekmek için önce sakinleştirdik..kadıncağız yüzyüze gelemedi bile ağlıyor diye..
Aynur Ablayla yeni tanıştım..üniversiteye giden oğlu var Allah bağışlasın..onunda hamileliği yatarak ve zorla geçmiş 10 sene sonra kavuşmuş oğluna..benim hamileliğimde bize çok dua etmiş Allah razı olsun..
Süheyla Teyze kızımla yine sohbet etti..İlke de bayıldı gülücüklerle cevap verdi..
Aynur Abla kızıma bu şirin body i almış teşekkür ederiz kesesine bereket..
Sema Abla hediyemizi almıştı ama bu seferde el öpmeye geldiniz onun için dedi kızıma bu şirin body ve çorabı almış..teşekkür ederiz,kesesine bereket..
Tülay Teyzede daha önce ortak hediyeye katılmıştı..ama bu yeleğide örmüş..ellerine sağlık..bayıldık harika olmuş..kızım çok şanslı Maaşallah...