5 Mayıs 2008 Pazartesi

04 MAYIS 2008

04 MAYIS 2008 bizim için özel bir gün..geçen sene bugün transferimiz gerçekleşmişti..İlke bir tüp bebek..kızımızla buluşalı tam 1 sene oldu..çok şükür kızımız şimdi bizimle..Allah ım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın..
SENİ ÇOK SEVİYORUZ BEBEĞİM ..İYİ Kİ VARSIN...

SEN DAR GÜNÜMDE HELAL LOKMAMSIN
YAVRUM DEMEK YETMEZ CANIMDA CANSIN
HER KULUN HAKKINI,BAHTINI,ŞANSINI VERENE BİN ŞÜKÜR İYİ Kİ VARSIN..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ne guzel emeklerın bosa cıkmayısını gormek vede kucagında hıssetmek mevlam mutlulugunuzu daım etsın.
bende hayırlısıyla cuma gunu donmuslarımla kavusacagım ınsallah benımde donmus mucızem dıyebılecegım ılke gıbı tatlı bır bebegım olur bana dua edermısınız:)) ılkeyıde mıs kokuluyuda benım yerıme opun bu arada gozluklerde yakısmıs atom karınca gıbı maasallah:))

Adsız dedi ki...

canım benimde bugün yumurtalrım toplandı çarşamba transferim var allah kısmet ederse ilke ile tam bir yaş olacak arası benim için dua et olurmu ilkeyi çok öpüyorum
allah mutluluğunuzu hep daim etsin

yasemin

Adsız dedi ki...

oh oh maasallah ınsallah bebeklerımız aynı zamanda tutar bızde hamişiz deriz:))

nilay dedi ki...

burcucum teşekkür ederim..İnşallah sende donmuş mucizene kavuşursun..dualarımız seninle..Allah ım sanada İnşallah İlke kadar tatlı bir donmuş mucize versin..hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..

nilay dedi ki...

yasemincim hadi hayırlı olsun..bende seni düşündüm bugün arayacaktım fakat İlke nin huysuzluğundan arayamadım.hayırlısı bakalım..İnşallah sağlıkla ,mutlu sonuçlanır..
dualarım seninle..
bizde bugün huysuzluğundan dolayı brşey mi var diye acile götürdük bütün gün ağlama krizindeki kız dr a kahkahalar attı..birde auu guuu diye beni şikayet etti..
şimdi senin adına ben heyecan yaparım.. :)