26 Mayıs 2008 Pazartesi

PAZAR GÜNÜMÜZ...

Sabah kalktık önce İlke yi hazırladık,İlke salıncağında sallanırken biz hazırlandık..ve kahvaltıya Köy Değirmenine gittik..

İlke gevezelik ederken bizde kahvaltı ettik.

Eller her zamanki gibi hep ağızda..


derken İlke huysuzlanmaya başladı,uykusu gelmişti..
Babasının kucağında uyku moduna girmeye başladı..
en sonunda da uykuya teslim oldu canım kızım..
Ordan Konyaaltı plajına sahilde ki cafelere gittik ama rüzgar ve serin hava nedeniyle oturamadık..bizde yeni açılan yapı markete gittik..orda peluş oyuncaklar vardı.biz mi yoksa İlke mi oynadı onlarla meçhul..İlke nin oyuncaklara tepkileri de çok hoştu..maymunla konuştu..
ördeğin gözlerinin içine baktı..
bu köpeğide yemek istedi :))
sonra arabada uykuya dalmaya çalıştı..
gözler iyice gitmeye başladı..birazda orda uyudu..
ordan deeppo alışveriş merkezine gittik..biz ordayken yağmur yağmış..kızıma yeni oyuncak aldık..oyuncaklarla konuşuyor bol bol :))Tadım Pizza da karnımızı doyurduk..dolaştık fotoğraf makinamızın şarjı bittiği için resim çekilemedik..eve döndüğümüzde İlke banyosunu yaptı ve uyudu..ama her saat başı uyanıyor,emmek istiyor ve eller hep ağızda..2-3 gecedir böyle..doymuyor mu,dişleri mi rahatsız ediyor,yoksa burun tıkanıklığı mı neden bilmiyorum..burun tıkanıklığımız gece oluyor..serum fizyolojik yapıyorum,buhar makinasıda açık..canım yavrum diş gibi duruyor ama hadi hayırlısı..

4 yorum:

Z.EROĞLU dedi ki...

maşallah ilke ye.çok tatlı ya.huysuzluğu dişten mi acaba gerçeten.yani eller ağızda salya falan ona işaret ama.yani bi de salya isilik yapıyor ela nın çenesinde dudak yanlarında falan.bi de elinle çok rahat nlarsın gelip gelmeyeceğini dişlerin aslında.

Adsız dedi ki...

ada ilkeye bir maşallahta benden ...

nilay dedi ki...

diş gibi duruyor ama bilemiyorum zehracım..İlke nin de ağız kenarlarında tek tük noktalar var..dişetlerinde sertlikte yok ama..hayırlısıyla bir atlatsak..

nilay dedi ki...

teşekkür ederiz ayşe teyzesi..