2 Temmuz 2008 Çarşamba

ÇOK SICAK ÇOOOK..

Çok sıcak çok..bu sene geçen seneye göre daha sıcakmış..hoş bana aynı geliyor geçen sene hamile olduğum ve üstelik yattığım için yine çok sıcak geliyordu..
bizde kızımla evde takılıyoruz,kendimize yeni oyunlar buluyoruz..kimi havuzu doldurup içinde oynuyoruz,musluğun altına giriyoruz vs..
bugün neler yaptık..
biraz salıncağında sallandı..
yerlerde yuvarlandı..oh ferah ferah..köpeğinin kulağına asıldı..
o konuştukça hoşuna gitti..
ama yinede onun kulağını yemeğe çalıştı :))bahaneylede dönüyor :))
keyif yaptı..bayılıyor bu şekilde yatıp elleriyle konuşmaya..
akıllı bebek sitesinde bu aylar için kutuları üstüste koymak,oyuncakları örtü altında saklamak,ceee oynamak zeka gelişimi için önemli yazıyor..cee oynamak çok hoşuna gidiyor kahkalarla gülüyor,ama kutuları dizdik,devirdik bana mısın demedi..demekki bu konuda biraz bekleyeceğiz bakmıyor bile hatun :))
ayağıyla topu çeviriyor..
kitap okumasına hastayım zaten,herşeye yetiştirecek bir lafı var..ah o konuşurken ağız şekilleri de ah ah..Maaşallah yavruma..
birazda kendi başına kitap okudu..hala laf yetiştiriyor..
gün içinde kısa kısa uyudu,bugün her zamankinden fazla yoğurt yedi,havuzda oynadık,banyo yaptı,dans ettik..canım yavrum seni seviyoruz..

4 yorum:

Z.EROĞLU dedi ki...

nilaycım burasıda çk sıcak.ben burda yapamazen kendimi orda düşünemiyorum.ben kışı seviyorum.hiç yaz olmasa neden yaz değil demem o derece yani

nilay dedi ki...

canım yaz ayını severim aslında..ama bu çok ya..Antalya ya geldiğimden beri yazları sevmez oldum..artık İstanbul da çok sıcak..İstanbul dayken evimiz çok güzel oluyordu yazın çok güzel esiyordu..Esenkent te oturuyorduk adından da anlaşılacağı gibi :))

Adsız dedi ki...

nilay teyzesi ve ilke ablası biz artık http://aslielifmalci.blogcu.com/

olduk ama sizin haberiniz yok :(((

gerci epeydir yazamiyoruz aslinda yazilacak anlatilacak cok vukuat var.
öptük

nilay dedi ki...

:)))) demek kız..çok sevindim..hayırlısı olsun..