15 Eylül 2008 Pazartesi

11-12 EYLÜL PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜMÜZ..

Çarşamba gecesi İlke'yi dr a götürdük.çünkü gözü çok çapaklanıyordu ve akıyordu..gözü mikrop almış..dr serum fizyolojik ve göz damlası yazdı.. canım kızım güzel gözlerine neler oldu..
Onur abisiyle markette dolaştılar..meraklım bakışların yine fel fecir okuyor :))
Onur abisini çok seviyor..
cuma sabahı şarkılar söyleyip alkış yapıyor..
Onur abisine gülücükler atıyor.. ekmek kemiriyor..
akşamüstüde Antalya Tüp bebek merkezine gittik..doğum sonrası bir muayene olmak istedim..İlke yle merkezin koridorlarında beklemek çok değişik bir duygu..aklıma eski günler geldi..çok şükür biz kızımıza kavuştuk..bekleyen aileler vardı..İnşallah kısa zamanda onlarda,isteyen herkes çoçuk sahibi olur..
Dr Kemal bey İlke yabancılayacak diye önce yaklaşmak istemedi..fakat elini uzatınca İlke ona eğildi çok şaşırdık..
Kemal Bey yaka kartınıda eline verince İlke yi zor aldım :))
babamız ordan dönüşte bizi deeppo alışveriş merkezine bıraktı işine döndü..biz dolaştık sonra oda bize katıldı..birlikte yemek yedik..İlke de ordaki mama sandalyesinde oturdu,karnını doyurdu..
babasıyla buz pateni yapan çoçukları seyretti ve çıldırdı..bağırdı alkış yaptı..:))
oyun parkında babasıyla oynadı..kaydıraktan kaydı..
ordaki farenin kulaklarına asıldı..yine çığlıklar attı..

3 yorum:

Z.EROĞLU dedi ki...

canım çok geçmiş olsun.ela da da aynı şey olmuştu ne korkmuştum ama tek gözü kısık şiş gibi oluyor çapaklanıyor fazlaca ve akıyor.topraseddi sanıırm o damla ile geçti.mikrop kapmıştı yani biizmkininde.banyo suyundan deniz suyundan falan olabiliyormuş.he bi de parmağını falan da sokuyor olabilirmiş.

nilay dedi ki...

çok sağol canım..öyle meraklıki her şeye el atıyor sonrada göz -lerini kaşıyor ne kadar engelleyebilirsinki..neyse şimdi biraz daha iyi..çoçuğa göz damlası kullanmakta eziyet..çok zor ilaç damlatıyoruz kıyametler kopuyor..

nilay dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.