16 Eylül 2008 Salı

BUGÜNÜMÜZ...

Antalya'da havalar hala çok sıcak..bizde inanılmaz bunalıyoruz..gün içinde evin içinde ordan oraya atıyor kendimizi gün geçiriyoruz..
bugün ben biraz ütüye ağırlık verdim..sıcakla birlikte hepten mahfetti..
İlke'de çok bunaldı..
her zamanki gibi kendimizi suda bulduk..İlke güzel bir banyo keyfi yaptı..bu sefer küvete birazda su doldurduk.İlke'de ayaklarını çırpıp durdu.
kendince oyunlar oynadı..
keyfine diyecek yoktu..bana poz vermeyide ihmal etmedi..
sonra karnını doyurup kendini yatağa zor attı..
yatakta biraz debelenip durdu..bende ütü yapıyor ve müzik dinliyordum..
biraz debelenme sonucu uyuya kaldı..
uyanıncada salıncak keyfi yaptı.şarkılar söyledi..canım yavrum seni çok seviyoruz..Maaşallah bebeğime..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

evet gercekten antalya cok sıcak :)
ılkede maasallah cok tatlı cıkıyor resımlerde ama daha kupe takmaya nıyetınız yokmu minişe eminim cok yakısır annesı op yerıme minişi:)

nilay dedi ki...

sabırsızlıkla havaların serinlemesini bekler olduk :)
teşekkür ederiz Burcu teyzesi..küpe konusunu düşünmüyoru m çünkü kulaklar şimdi delindiğinde büyüdüğünde kulağının deliğinin yeri değişebiliyor..yoksa çok istiyorum..
öperim tabii darısı başına kısa zamanda..

Adsız dedi ki...

meraba nilay maşaallah ilkeye.oyle kendi kendine uyumasına felan bayılıyorum.insallah benim kızım daa oyle olur.hamileliğimde bol bol ilkeye bakıyorum ona benzer mi acaba.bir de sana salıncaga ne zaman bindirmeye basladın sanki yeni dogan icin uygun degil gibi.ben biraz alttan iplerle felan biraz daha duzlestirmeye calışıcam.yoksa oturma pozisyonda duruyor.

nilay dedi ki...

ilknurcum teşekkür ederiz..İnşallah..:)salıncağa 3 aydan sonra ama biliyorsun o sökülüp alt kısmını çevirince ana kucağı oluyor yatar pozisyonda.güle güle kullanın salıncağı..ama sanma bütün gün oturacak 10 dakika sonrası sıkılıyor :)