15 Eylül 2008 Pazartesi

TIRMANIŞTAYIZ..

benim bir taneciğim herşeyi geriden yavaş yavaş yapmasını seviyor.. :))kafayı geç kaldırdı..yakın zamana kadar ayaklarının üstüne basmıyordu..emekleme çabamız yok gibi..yürüyeceği de bana hayal gibi ama birden açılmaya başladı..hoş bende 9 aylıkken daha ayaklarımın üstüne basmıyormuşum..bizimki anca çenede geliştiriyor kendini..:))daha şimdiden kelime haznemiz arttı...aşkım bile diyoruz :))herşeyi kurcalasın,incelesin bayılıyor..
bende bugün nevresimlerimizi değiştirdim oda yeni uyanmıştı park yatağında keyif yapıyordu..henüz atılım yapmadığı için park yataktada üst katta yatırıyorum..bana baksın diye kenarlardan tutunmuş kendini kaldırmaya çalışıyor..anca bu pozları yakalayabildim..daha da kalkmış hallaeri vardı ama..


3 yorum:

Hande dedi ki...

Tırmanan hallerini sevsinler. Bence artık aşağıda yatırmaya başlasan iyi olur annesi. Hiç belli olmuyor, bir anda atıveriyorlar kendilerini.

cavidan dedi ki...

canım herşeyi zamanı gelince öyle bir yapıyorlarki sende hayretler içinde kalıyorsun bir anda emekliyorlar tırmanıyorlar diş çıkarıveriyorlar ve yürüyorlar... ilke de zamanı gelince bütün bu aşamaları yapacak ve size sürpriz bi şekilde yaşatacak.
maşallah kuzuya..

nilay dedi ki...

hande teyzesi sağol..evet aşağıya almalıyı hoş artık yatağına geçirmem lazım ama bakalım nasıl olacak odası onu bekliyor

cavidan teyzesi evet bizde zamanını bekliyoruz sanırım en rahat zamanlarım iş o zaman başlıyacak :)