9 Ekim 2008 Perşembe

İLKE 9 AYLIK OLDU ....

Canım yavrum zaman nasıl hızla akıp geçiyor..seninle geçirdiğim 9 ay bana yaşattığın duygular anlatılacak gibi değil.sanki bulutların üstünde dolaşıyorum..hala da inanamıyorum..sanki çok güzel bir rüyadayım..doğduğunda kıpırdamadan yattığın yerde uyuyor,emmek için uyanıyor tekrar uyuyordun..
şimdi ise mimiklerinle,hareketlerinle hatta bazen kelimelerinle bizi şaşırtarak derdini anlatıyorsun..geçen gün mızmızlanıyordun banyo sonrası seni giydirirken..yalancı memeni istedin uykun gelmişti.."tamam yavrum" dedim bana " meme"dedin..giyidirip aldım kucağıma ,"hadi gidelim memeni alalım"dedim.boynuma sarılıp "annnee"dedin...o anda neler hissetiğimi bir bilsen..her geçen gün yeni şeyler öğrenerek bizi şaşırtıyorsun..Seni çoook seviyoruz güzel bebeğim...Sağlıkla büyü..

12 yorum:

Adsız dedi ki...

minik prenses ilke ve güzel annesine merhaba..uzun zamandır takip ediyorum bloğunuzu..çiderden tadıyorum sizleri, ilke ile bizim cimcimelerin arasında gün farkı var,maşşallah ilke çok tatlı..allah sağlıklı uzun ömürler versin..kızlar ve ben öpüyoruz sizleri.

Adsız dedi ki...

Teyzem canım benim nice 9 aylara hatta yıllara bizim her günümüz 9 ay gibi uzun geçiyor.Hergün bol bol özlüyoruz.Bu sayfaya günde kaç kere bakıyorum bilmiyorum.Bayramda beraberdik ama sanki uzun zamandır görmemiş gibi özledim seni.Zaten bebekleri çok severdim ama yiğen bambaşka bişeymiş.Bu duygulardan kimseyi mahrum etmesin Yarabbim.Teyzelik böyle ise annenik nasıl bir duygu düşünemiyorum.

nilay dedi ki...

merhaba elaezgi hoşgeldiniz..ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz..
amin İnşallah diyorum ve bunu hepimizin evlatları için diliyorum..bizde sizi öpüyoruz..

nilay dedi ki...

teyzoş mükemmel bir duygu annelik..Allah ım sana da nasip etsin İnşallah..

Adsız dedi ki...

annesi ben burdan takip eredken günlerin cok hızlı gectiğini düşünüyorum.kızınla gecindiğin her gunun güzel ve dolu dolu olsun.

Adsız dedi ki...

Sevgili Nilay Hanım,

Allah bir ömür boyu sizi kızınızdan ayırmasın.Hep onun yanında olun ve attığı her adıma tanık olun.İlke bebek bu güzellikleri hep ailesi ile yaşasın.

Saygılarımla,

Yasemin Öncül

larakahraman dedi ki...

CANIM ILKE MASALLAH GUN GECDIKCE DAHA BALLI OLUYOSUN:) ARKADASIN ICERDE UYUYOR UYANIK OLSA SANA KOCAMAN OPUCUK YOLLARDI.YADA DEE CIK! YAPARDI YENI OGRENDI:) IKINIZIDE KOCAMAN OPTUK
songul-lara asinje

nilay dedi ki...

ilknurcum sağol..amin..az kaldı seninde :)

yasemin hanım amin hepimizin ki..

songülcüm İlke de lara ya kocaman öpücüklerini gönderiyor..Maaşallah ona..kocaman oldular..bende öptüm sizi :)

Yaman Efe'nin Günlüğü dedi ki...

Maşallah Ada İlkemize,bizde minğinizi kocaman kocaman öpüyoruz...

Adsız dedi ki...

zaman nekadarda cabuk gecıyor ılkrnın hastahanedekı zamanını gordugum gun dun gıbı:) mevlam saglıcakla nıce9aylar yasatsın annecıgı babacıgıyla tatlişkoya:)
ilkecik öpüldü;)

nilay dedi ki...

gülgün teyzesi teşekkür ederiz.

burcucum evet zaman çok hızlı geçiyor..amin canım..darısı kısa zamanda sana İnşallah..

Z.EROĞLU dedi ki...

maşallah.kocaman oldun melğim.ilk doğduğun gün dün gibi aklımda.üstünde yeşil bi takım vardı.aynı babana benzetmiştim seni.allah yaşadığın aylara aylar katsın