28 Kasım 2008 Cuma

BUGÜNÜMÜZ.

Bugün hep evdeydik..havada çok rüzgarlı ve çok soğuktu..akşam üzeri çıktık..işlerimizi hallettik.Shemall alışveriş merkezine gittik..İlke'ye puzzle aldık..dolaştık...İlke hemen sahiplendi puzzlenı. :))
ayrıca market arabası aldım İlke'ye..öncede onu oturttuk :)
İlke'nin de çok hoşuna gitti..
çok uykusu var o yüzden bu masum,durgun bakışlar..


ardından banyo yaptı miniciğim..
güzelce yağlanma ve masajdan sonra,muhallebisini yiyip,uyudu prenses kızım..

8 yorum:

Z.EROĞLU dedi ki...

yağlanmak,masaj falan çok hoşalrına gidiyor değil mi nilaycım.ela şimdi ben yağlayınca sür süre diyor bana:)))ilke de yakınmda der

nilay dedi ki...

çok hoşlarına gidiyor Maaşallah..ben İlke doğduğundan beri her banyosunda hep yağladım ve masaj yaptım..hiç ihmal etmedim..daha yağı görür görmez mayışıyor cimcime :))İnşallah bizde o günleri görürüz..

cavidan dedi ki...

ilkecim sende başladın puzzle lara aferin sana akıllı bıdık. ayrıca son pozun harika ..

derya dedi ki...

nilaycığım aynı arabadan dün bizde aldık nehirin de çok hoşuna gitti
ilke arabanın içinde çok hoş çıkmış maşalah ona

nilay dedi ki...

cavidancım puzzle aldım en azından bir göz aşinalığı olsun şimdiden şu anda ancak içindekileri çıkarıyor :)kurabiye kavanozundada şekillerin yerleri yeni ilgisini çekmeye başladı..ayrıca teşekkür ederiz..banyo sonrası yağlanma sırası :)
deryacım sağol..şimdiden aldım ve mutfağı market yapıp herşeyi dolduracağı günleri bekliyorum :))sizde güle güle kullanın

cavidan dedi ki...

nilaycım öncesinde öyle başlıyorlar sonrasında göz aşinalığı oluyor yerlerini bulabiliyorlar eren büyüklük küçüklüğe göre yerlerini buluyor gözlemdiğim şimidlik o. ilkede parça oyuncakları seviyor anladığım kadarıyla.

Yaman Efe'nin Günlüğü dedi ki...

Maşallah kaptığını bırakmıyor cimcime:)))

nilay dedi ki...

cavidancım bende onu düşündüm..baştan göz aşinalığı olsun daha kolay kavrar..
evet İlke kurcalanacak,düğmeli vs.oyuncakları seviyor..öncelikle oyuncak tepki vermeli..bezden oyuncakları sevmiyor..düğmesine basıp müzik çalan oyuncaklar,hareketli parçalı şeyleri seviyor..

:)çabuk sahipleniyor Gülgün Ablacım