20 Kasım 2008 Perşembe

HEM ÇALARIM HEM OYNARIM :))

İlke oyuncaklarıyla artık daha bilinçli oynuyor..
artık susam sokağı korosunun müziği nerden çalıyor öğrendi..düğmeye basıyor müzik başlar başlamazda sallanmaya yani oynamaya başlıyor:))

4 yorum:

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Nilaycım merhaba:)

İLke'de Nazlı gibi çok terliyor anlaşılan, saçından belli. Biz bunun için doktora gitmiştik bir kaç ay önce ve demir eksikliği çıkmıştı. Ferrum kullanıyoruz. Siz kullanıyor musunuz?

Oyuncakları da ne ciciymiiiiş, bizim hanım kız skılıyor oynamayı pek sevmiyor, illa gezecek yerlerde:)

nilay dedi ki...

merhaba canım..İlke doğduğundan beri çok terler..bende D vitam,n, eksikliği diye duymuştum kafa terlemesinin..ama İlke de tüm değerler normal çok şükür..sadece çok terleyen bir çoçuk..
sağol..İlke Maaşallah oyuncaklarla oynamayı çok seviyor..uzun bir süre kaptırıyor kendini oyuncaklara..artık her oyuncağın özelliklerinide keşfetti kurcalaya kurcalaya daha keyif alıyor oynamaktan..yerlerde gezmeyi beceremediği için sevmiyor bizimki :)

EBRU ATALAY dedi ki...

Aman nilaycım gezmesin boşver böyle daha iyi..Emekleyince çok zor vallahi...Çook tatlı oluyor hergeçengün..Okadar değiştiki doğduğundan beri maşallah ona annesi...Hergün geçiyorum işteyken sizin evin önünden el sallıyorum ona ben....Öp kocaman benim yerime tatlışı

nilay dedi ki...

gezeceği zamanlarda yakındır canım..biliyorum kaşınıyorum hareketlensin demekle :))
bende inanamıyorum hızla değişiyorlar..İlke doğduğunda kapkara bir bebekti..o zamanda zayıftı şimdide zayıf :)İdil 1 yaşına kadar babanın kopyasıydı şimdi sana çok benzemeye başladı..şaşırtıcı vallahi..işyerin bize yakın mı??geçen gün babanız bizim bahçedeydi :)sitede karşı bloğa sizin sigortanın acenteliği açıldı oraya gelmişti..bahçede kokteyl falan vardı..öperim tabii ebrucum sende benim için idili öp..