25 Aralık 2008 Perşembe

BU SABAH

akşam çok geç uyudu İlke..erken saatte odasına girsekte uyumakta çok direndi..kendince oyunlar oynadı..ben kızınca bana kahkahalarla güldü..herşeyi oyun yaptı..yaklaşık 3 saat bir mücadelemiz oldu..en sonunda uyuya kalmışız..İlke uyumadan önce üstümde yatıyor..normalde hemen uykuya dalıyor ve yatağına yatırıyorum..bu şekilde uyumuşuz ..odama geçtiğimde saat 03.15 ti..bu da sabah ki İlke..



10 yorum:

Belkıs dedi ki...

Yerim ben bu mor menekşeyii çok sevimli yahuu
Bu arada garip bi tesadüfmüdür bilmiyorum, bugün kaç kişiyle konuştuysam kuzuşların akşamki uykuya olan itirazlarını dinledim, ki buna bizde dahiliz :) Benim ekürim dolunayın burçlar üzerindeki etkisinden bahsetti sabah, alakalı olabilirmi bilmiyorum ama meraklandırdı konu beni.

nilay dedi ki...

olabilir aslında bu açıdan bakmamıştım..akşam beni bayağı uğraştırdı..normalde zaten geç yatan bir çoçuk..sabah 5.30da uyandı ondan sonrada 10.30 a kadar uyudu..
sevgiler..

nilay dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ay ay maşallah aşkıma pijamasıyla yastık kılıfıda takım olmuş :)

ummugulsum dedi ki...

masallah ılkeye. bu kızın poz verısıne hastayım hele cırkın olusuna:))

YAMAN EFE dedi ki...

Maşallah kuzucuğuma,yerim ben onun lila pijamasını:)Yaman Efede saat 3 de gözlerini açtı,hiç oralı olmadan emzirip yatırdım,ev karanlık olunca o da uyumuş:P

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

BAzen Nazlıda da oluyor aynı şey, acaba yediklerinden mi oluyor anlamıyorum. Deliksiz uykular dilerim tüüüm bebeklere ve annelere:=)

cavidan dedi ki...

dün gece bizde 3 30 ta diken batmış gibi uyandık..el birliği etmiş bu minikler bence. bu arada pijamanıza bayıldım ...

Mon Petit Chou dedi ki...

uyku sorunu bizde de aynı her gece kurulmuş saat gibi aynı saatte uyanıyor. Allah'tan her akşam sekiz de uyuyorda biraz rahat ediyoruz.
bugün Duru'ya İlke'nin fotoğraflarını gösterdim, bayıldı. kend,nce bir şeyler söyleyip elindeki oyuncağı İlke'ye uzattı. bizim kızlar iyi anlaşacak gibi.

Adsız dedi ki...

bakıyorumda herkes aynı şeyden şikayetçi alper de bu ara beni çok uğraştırıyor dün akşam saat9.30 dan 23.45 kadar onu uyutmaya uğraşmakla geçti sonunda ben pes ettim saolsun babanesi uyuttu ilke yi yanaklarından kokulu kokulu öpüyoruz aydan-alper