16 Aralık 2008 Salı

BUGÜNDEN



yine poz veriyor :))

Bugün Meryem ve Cankut la buluştuk..gelenekselleştirmeye karar verdiğimiz bir Burger King sefası yaptık..çoçuklar da Maaşallah bizi hiç üzmediler..Cankut çok komikti..biraz huysuzlandığında aaa yeter başım ağrıyor dediğimde susup kafasını pusetine gömüyordu..gülmemek için kendimi zor tutuyordum..tabii sonra ona kızmam için bağırmaya başladı..herşeyi oyun yapıyorlar ..Maaşallah kuzulara..

akşam babasıyla oyunlar oynadılar..koltukta tutunup kendi başına ayakta duruyordu ama ben fotoğraf makinasını alana kadar pes etti..
fındık kurdum seni çok seviyoruz..

10 yorum:

derya dedi ki...

nilaycığım ilke tam fotojenik olacak çok güzel pozlar veriyor maşallah ona

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

İlke'nin poz verme suratına bayılıyorummmmmm:)))

nilay dedi ki...

sağolun arkadaşlar..artist mi olacak ne bu kız :))

cavidan dedi ki...

maşallah kuzuma benim.

nilay dedi ki...

sağol cavidancım

Adsız dedi ki...

ah ah bir ısırasım var bir ısırasım var anlatamam 10 Ocak ı iple çekiyorum.

nilay dedi ki...

bizdeeeeeeeeeee :))

Mon Petit Chou dedi ki...

Nilay umarım İlke'nin doğum günü istediğin gibi geçer ve yeni yaşı minik prensese ve size hep mutluluk getirir.
şeker hamurlu pastanın içi alışık olduğum pastaların aksine oldukça doygundu ve şeker hamuru sevmeyenler bile pasta ile Banu'nun yaptığı kurabiyelere bayıldı. Ben kurabiyeyi yemeye kıyamadığım için tadına bakmadım. Banu saklanabileceğini söyleyince hatıra kalsın istedim. Duru'nun pastasını hazırlayan adaşın Nilay ile istersen irtibata geçebilirsin, belki senin yaşadığın şehirde butik pasta yapan birilerini biliyorlardır. Keşke biraz daha yakın olsaydık pastayı kaptığımız gibi gelirdik.
Biz bir de Duru'nun doğum günü için pamuk şekeri makinesi almıştık. Partiye katılan çocuklara dağıtacaktık ama bazı çocuklar çok yaramazlık yapınca biz de vazgeçtik.canım aklına takılan başka bir şey olursa sormaktan çekinme lütfen. seve seve yardım ederim. bu arada daha önceki yazında sana tanıdık geldiğimden bahsetmişsin. Daha önce antalya'da hiç bulunmadım ama 3.5 sene öncesine kadar Ankara'da yaşıyordum. Acaba oradan olabilir mi?
sevgilerle,

Z.EROĞLU dedi ki...

maşallah prensese.bu buluşmaları programlamınız bence çok iyi olmuş.özelliklede çocuklar açısından

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Bu çocuklar öldürür insanı.Bu ne tatlılık maşallah.Öpüyoruz sizi.