4 Mart 2009 Çarşamba

ORTAYA KARIŞIK

İlerlemeler başlayınca yaramazlıklarda başladı..bir sabah İlkeyi salona bırakıp kahvaltısını hazırlamak için mutfağa gittim..salona gelip İlke yi mama sandalyesine oturttum ağzında bir şey vardı aç dememle ağzını inatla iyice sıktı anladım ki yine zararlı bir şey yapmış.yanaklarında bastırarak ağzını açtığımda ise alt resimde gözüken yeşil top şeklindeki çiçek vardı ağzında..çiğnemiş ve tüm ağzı doluydu..temizleyebildiğim kadarıyla temizledim..zor günler başlıyor bizim için..Allahtan vazo üstüne devrilmemiş..çünkü onu abanıp koparmış ordan..Allahım yavrularımızı korusun..çiçek artık salonda değil...

etrafı kurcalarken tv ye göz atmaktanda kendimizi alamıyoruz..
evime hoşgeldiniz :)
makarna yiyiyorum..makarnaya bayılıyorum..hemde çubuk makarnayı hüp diye çekiyorum..büyüdüm ben..
babamla nereye bakıyoruz :))bizde bilmiyoruz :))
Annem bugün dişçiye gitti..dönüşte ben uyuyunca uyuduğum süre boyunca annemde yürümüş..havada uzun süreden beri ilk defa bu kadar güzel olunca bunu fırsat bilmiş..yol üstündeki parkta çok hoşuna gidince bu görüntüyü kaçırmamış..ben herşeyden habersiz uyuyorum..

6 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Nilaycım maşallah kocaman olmuşsunuz sizde artık.Ama bundan sonra zorluklar daha çok başlıyor.İşte yaramazlıklardan bir tanesini yazmışsın bile.İnanamıyorsun ağzına aldıklarına.Bu çocuklar o kadar akıllı ki anlatamam.HAdi bakalım kolay gelsin sana diyorum ve ikinizi de çok öpüyorum.

derya dedi ki...

nilaycığım gerçekten çok zor dönemler insan bir dakika gözünü ayıramıyor ama her döneminde ayrı tadı oluyor. nehirde makarnaya çok bayılıyor bu arada

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Zor dönemler başlıyor evet:) Nazlı yürüme aşamalarında şuan, iki dakika oturmuyor, ne bulsa kurcalıyor, yürüyünce yandık galiba:)

Allah tüm çocuklarımızı görünmez kazalardan korusun inşallah.

İlke kocaman olmuş, maaşallah. Çok esvimli çok sıcak kanlı senin bu prensesin, gülüşünden belli:)

Belkıs dedi ki...

Hepsi Allaha emanet. Büyümüş İlke özlemişiz resimlerini görmeyi annesi :)

cavidan dedi ki...

ah canım başlıyor işte maraton nerde eski ilkem diyeceksin:) maşallah annesi yapsın yaramazlık yakışır kuzuya..

YAMAN EFE dedi ki...

Valla nerede zararlı şeyler var,bibimkiler ş başında.Dediğin gibi bundan sonra daha dikkatli olmak lazım.Maşallah kuzucuğuma çok tatlı olmuş:)))