1 Mart 2009 Pazar

UZUN BİR ARADAN SONRA İLKE'DEN SEÇMELER

Uzun bir zamandır bloğumuzu güncelleyememiştim.tabii bu sürede İlke inanılmaz büyüdü..kelime haznemiz bayağı çoğaldı(atta(gezmek),attı,dit(git),del(gel),baba,anne,akkım(aşkım),hayda,hadi,meme,mama,tek tek(eurovision şarkımız),iyay(nilay),dede,nanane(anneanne),babanne,teyze,Allah,anne ya,attı ya,ham,möö,hala...),sürünerek gitmeye başladı,oynamayı ilerletti sadece sallanmıyor artık müzik duyunca stiller geliştirdi :)göbeğini attırarak oynuyor,hiphop çular gibi sallanıyor,kollarıyla hareketler yapıyor..
işte değişik zamanlarda çekilmiş İlke'den seçmeler;
İlke öğlenleri uykusu gelince olduğu yerde kafasını koyup uyuyor Maaşallah..ben içerde iş yaparken birden sesi kesiliyorgidiyorum ki uyumuş..tabi bu genelde parke üzerinde oluyor hemen oyun yorganın üstüne alıyorum..işte o halleri..tabi oyuncaklarıda etrafa yayılmış.


geçenlerde Meryem arkadaşımıza oturmaya gittik..Cankutla İlke çok iyi anlaşıyor..doğum gününde Yasemin Teyzesinin aldığı elbisede kızıma çok yakıştı tekrar teşekkür ederiz..kesesine bereket daha iyileri ikizlerine İnşallah..Yasemin tüpbebek sitesinden arkadaşım şimdi de ikizlerine hamile..sağlıkla vakti saatinde kucağına alır İnşallah..

Cankut İlke'yi öpüyor..

İlke Meryem teyzesiyle..

birlikte oynadılar..
babayla keyif yapıyorlar..
mama yedirmeye çalışıyorum ama ağzına aldığını hemen tükürüyor..çözümüde bu önlükte buldum..sil kullan,önlük yıkamaya yetişemiyordum yoksa..iki gündür hiç bir şey yemiyor sütle duruyor ve bu çok canımı sıkıyor..geçici olduğunu düşünüyorum..

İlke mutfak masasını siliyor :)hamarat kızım benim Maaşallah..

köfte almaya çalışıyor..başka türlü yemiyor bizde yöntem geliştirmeye çalışıyoruz :)
İlke oyuncaklara binerken..


yeni evimiz eski evimize 1.5 km uzaklıkta yani aynı yol üstünde aynı yerdeyiz..önceki evimize göre daha kullanışlı Allah sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ayy canım yaa o nasıl bi uyuna şekli oyle ya maşallah darısı başımıza inşallah ilkenin kelime haznesi baya geniş maşalla kuzuyaa

derinsu&kamer

nilay dedi ki...

teşekkür ederiz Kamer halası..amin canım derinsu nasıl uyuyor

Adsız dedi ki...

bıdaha resımlerı eklemeyı bukadar gecıktırıpte ılkeyı ozlettırme nılaycım maasallah uyku problemı cekmıyorsunuz anlasılan nazar degmesın..
yenı evınızde hayırlı ugurlu olsun yenı bebıslerle dolu olsun:))

cavidan dedi ki...

canım ne çok özlemişiz sizi valla arayı çok uzun tutma bi daha..
yeni eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun.
ilkecim çok büyümüş çocuk siması oturmaya başlamış yüzünde. yememesi dert etme üst dişler çıkıyordur mutlaka bide bu veletler büyüdükçe daha zorlaşıyorlar her konuda.
çok öpüyoruz...

derya dedi ki...

yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun ilkeyi çok özlemişiz çok özletme çok büyümüş maşallah

YAMAN EFE dedi ki...

Yeni evinizde güle güle oturun canım.Bir dahaki taşınmanız kendi evinize olur İnşallah.Bu arada İlke'mizde kocaman abla olmuş Maşallah...

Adsız dedi ki...

Nilay abla derinsuyu uyutmak için hiç abartısız kucagımda sadece ve sadece rafet el roman şarkısını soyluyorum "aşkkkkk bi kalbin icin ağlıyo aşkkk" ancak oyle uyuyo sustunğum zaman da "anne aşkk" diyo kendide bana eşlik ederek uyuya kalıyoo cok isterdim boyle kendi başına uyumasını ama işde olmadı beceremedik alıştıramadım da 15 aylık oldu nerdeyse hala kucakda sallanıyoo :( öpüldünüz
kamer