10 Nisan 2009 Cuma

İYİ Kİ DOĞDUN TEYZE..

Teyzecim iyi ki doğdun..doğum günün kutlu olsun..akşamları işten gelipte zili bastığında teyze diye bağırıp kapıya yöneliyorum,seni görür görmezde kucağına atlayıp omuzuna kafamı koyup sıkı sıkı sarılıyorum çünkü seni çoook seviyorum..Nice yıllara..seni kocaman öpüyorum..

6 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Nilaycım teyzenizin doğumgününü kutluyorum.Nice yıllara inşallah.
Ayrıca da İlkeye maşallah.Kocaman oldular artık değil mi? Her şeyi anlayıp yapıyorlar.Çok eğlenceliler.Allah çocuklarımızın sağlığını bozmasın.Haa unutmadan ikinize de geçmiş olsun canım.

nilay dedi ki...

canım teşekkür ederiz..evet ya artık çoçuk oldular :)amin canım

Z.EROĞLU dedi ki...

teyzenin doğum gününü bend ekutluyorum.nice senelere

cavidan dedi ki...

teyzenizin doğum gününü bizde çok kutluyoruz sizi çok özledik arayı çok açmayın.

Teyzoş dedi ki...

Dilek Hnm ve Cavidan Hnm Çok Teşekkür ederim.

Bende saatlerin çabuk geçip akşam olupta aşkıma kovuşmak için sabırsızlanıyorum.Zili çaldığımda içerden gelen cilveli bir şekilde teyze sesi günün tüm yorgunluğu daha kapıdan girmeden yok oluyor hele o sımsıcak sarılıp öpmeleri kelimeler ile anlatılamaz.Teyzelik böyle birşeyse anneliği düşünemiyorum.Evde olmak için 1,5 saatim var ve en şeker en güzel İlke pastasını yiyeceğim.Geçen senenin en güzel hediyesi ilke idi.Bu senede beraberiz.İnşallah tüm doğum gününlerimde yanımda olur İlkecim.Bende seni ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM teyzem.Güler Yüzün hiç solmasın.Sevgiler...

Teyzoş dedi ki...

Z.Eroğlu sizede çok teşekkür ederim.