27 Ağustos 2009 Perşembe

ADIMLARIN HEP GÜZELLİKLERE OLSUN... :)

Beklenen zaman bu zamanmış demek ki..öyle heyecanlandırdı ki bizi ne yazacağımı bile bilmiyorum..
fazla uzatmayayım en iyisi..İlke bugün yani 27 AĞUSTOS 2009 Perşembe günü saat 21.30 da ilk adımlarını attı..
geç olunca herhalde bu kadar fazla heyecanlandırdı..yani 19 ay 18 günlükken..beni bile geçti kızım ben 18 aylık yürümüşüm :))
bloğumuzu uzun süredir güncelleyemedim..evimize geleli bugün 1 hafta oldu..uzun bir aradan sonra eve dönünce iş güç çok..fakat ben o yüzden bloğu güncelleyememezlik yapmıyorum..çünkü işte yapamıyorum..İlkeyle bu aralar yapışık ikizler modundayız..kendi başına hiç kalmadığı gibi hep temas halinde olalım istiyor..sanırım bu yürüme isteğinden hep bana tutunup kalkıp tay tay duruyordu..çok şükür bu akşam babasıyla benim aramda adımlarınıda attı..en çok 3 adım oldu..ilk zaman için iyi bile..Maaşallah bebeğime..İnşallah korkusuzca devam edersin..
seni çok seviyoruz..

12 yorum:

cavidan dedi ki...

İLK TEBRİK EDEN BEN OLAYIM...MAŞALLAH FISTIĞIMA. ÖNEMLİ OLAN GEÇ OLMASI DEĞİL SAĞLIK SIHHAT İÇİNDE NEŞEYLE DOĞRU ADIMLARI ATMASI. İŞ ARTIK ÇOK ZOR NİLAYCIM..BOŞ KOŞTURMALAR SENİ BEKLER.
YAPIŞIK İKİZ OLMA DURUMU BİZDE HALA SÜREGELEN BİR DURUM. BAZEN ÇILDIRACAK GİBİ OLUYORUM. OTURMAMA BİLE İZİN VERMİYOR.
GEÇENLERDE FORUM ARŞİVİNİ OKUDUM NERDEN NEREYE..İLK OKUL GÜNLERİNİ GÖRMEK ÜMİDİYLE.

cavidan dedi ki...

canım ya nasıl bir türkçe katletişi ise bu 'boş koşturma' yazmışım. valla ne yazacağımıda hatırlayamadım. :)))
özürd canım ya..

larakahraman dedi ki...

canim cok sevindim, insallah kosdugu gunleride gorursunuz, yapisik ikiz durumlari bizdede var,bakalim bebek olunca(7 haftalik) nasil olacak ev hali:)))

Teyzoşşşş dedi ki...

Teyzem duyduğumda çok mutlu oldum. Şimdiye kadar anneni bırakmıyordun ama şimdiden sonra annen seni bırakamıyacak :) eminim çok karıştıracak şeyler var senin için annende senin peşinde olacak sana iş yaptırmayacak :)))))

nilay dedi ki...

Cavidancım teşekkür ederiz..amin canım..bizim cadı emekleyerekte yetiyordu..şimdi ne yapar bilmiyorum.forumu bende düşündükçe tuhaf oluyorum..zaman ne çabuk geçiyor..Allah sağlık sıhhat versin..

Songülcüm çok sağol..demek kardeş geliyor çok sevindim..hayılısı arkadaşım Allahım tamamına erdirsin..Allah yardımcın olsun :)

teyzoş teşekkür ederiz..bizim mesai başlıyor :)

Hülya dedi ki...

bir tebrikte benden...kocaman Maşallah ilke ya...annesinin de dediği gibi adımları güzelliklere olsun İnşallah...bu arada yürümek demek daha da bir meraklı yaramaz olmak demek benden sölemesi...sevgiyle mutlu kalın .)

Adsız dedi ki...

gözünüz aydın sizi çok özledik arayı bu kadar açmayın,şimdi çok zevkli olacak ilkenini elinden tutup yürümek,herkesin dediğinin tersine yürümesi hayatınızı daha kolaylaştıracak sizi çok öpüyoruz sevgiler:)) aydan-alper

Hülya dedi ki...

merhaba aydan ister istemez üstüme alındım ama yürümesi özgür olması kendi kendine daha çok karıştırması tırmanabilmesi cama cıkabilmesi anlamınada geliyor...belkide benim kızım yaramaz olduğundan ben yürüdükten sonra daha cok yorulur oldum ama tabi daha keyifli ve cok güzel bir duygu....Allah herkese nasip etsin...

Adsız dedi ki...

Maşallah kuzuma hayırlı olsun her anlarının farkılı bi yoruculuğu aynı zamanda güzelliği var tadını cıkarın sadece derim ben sağlıklı günleri olsun ilkciğin..
bu arada hep geliyosun hiç haberimiz olmuyo tekrar geldiğinizde ist.bizde bekleriz öptüm
kamer

Z.EROĞLU dedi ki...

ay ay maşallah fıstığıma.daha geçen gün aklımdaydı bu konu.ilje ne zaman yürüyecek acaba diye öle bi geçmişti aklımdan.bugün yazını okudum.aferin ilke ye.çok sürmeyecek daha fazla dım atacak nilaycım.sende ona hayran hayran bakacaksın

HALE dedi ki...

afferin benim bebişime.bizim zilli koşmaya başladı ve 5.dişide çıkardık şükür.1 haftadır 38 ateşle yatıyor ve kalkıyoruz hiç uyku yok.rabbim bebişlerimize sabır,güç ve sağlık versinki bir an önce yürümeye ve dişlerini çıkarmaya çalışsınlar :)canlarım benim seviyorum ben bu 2 zilliyi ya (^_^)

Nurten dedi ki...

maşallah İlke ye..Gözünüzaydın canım..artık bundan sonra o koştukça sende onun peşinden koşucaksın nilaycım..Sağlıklı olsunlar yeterki..kocaman öpücükler size..
Kerem de öpücüklerini gönderiyor.