5 Haziran 2008 Perşembe

DÜN İLKE ÇOK HUYSUZDU...

İlke bugün çok huysuzdu..uykusu vardı uyuyamıyordu..bu seferde durmadan ağlıyordu..gözlerine yazık nazlı kuşum nasıl kızardılar şiştiler..hemde gözşyaşlarıyla ağladı..

ağladıktan sonrada pek bir güzel oluyorsun canım kızım Maaşallah sana..

daha sonra karşımızdaki alışveriş merkezine gittik.migrostan alışveriş yaptık..alışveriş merkezindeki İmage Saatin sahibi bir gün önce bu meyve suyu kabını hediye edeceğini yarın getirince arayacağını söylemişti..telefonda gelince aynı zamanda hediyemizide aldık..çok teşekkür ederiz..içine meyve suyu dahi koymuşlar..
eve geldikten sonra kızımla oyunlar oynadık..bir kaç saat önce sürekli ağlayan çoçuktan eser kalmamıştı..çok yaramaz olacak gibi duruyorsun birtanem.
Maaşallah sana..
B abamız bu gün istanbul'a toplantıya gitti..bizde kızımla yanlız kalınca annemn amca kızı Arzu Abla ve Pınar bize kalmaya geldiler..akşam yemeğini İlke nin bağrınmaları,hutsuzluklarıyla yedik..birde yabancılama huyumuz var..Daha sonrada zorla uyudu..Pınar Ablasıda aşağıdaki cicileri almış kızıma teşekkür ederiz..kesesine bereket..


5 yorum:

EBRU ATALAY dedi ki...

Ağlamasın annesi kıyamam ben onun ogüzel gözlerinden akan yaşa...

nilay dedi ki...

insanın içini parçalıyor sorma ebrucum..oda silah olarak kullanıyor :) bak ağlarken poz vermeyide eksik etmiyor :)

Z.EROĞLU dedi ki...

ay ya evet nasıl ağlamış öyle güzel kızım ya.kıyamam ben.resmen kızarmış gölze ryaşlı yaşlı ağlamış dediğin gibi..oyyy

Adsız dedi ki...

CANIM YA NASIL AGLAMIS OYLE KIYAMAM
MAMA SANDALYENIZ HAYIRLI OLSUN GULE GULE KULLAN ILKECIK

Yaman Efe'nin Günlüğü dedi ki...

Canım,Ada İleyi Yaman Efemize çok benzetiyorum nedense.Bakışları falan çok benziyor.Şimdilik bizimki gaz sancısı oldukça huysuzluk yapıyor ama büyüdükçe ne olur bilmem.Yerim ben o güzel gözlerinden akan göz yaşlarını.Bu arada mama sandalyenizde hayırlı olsun canım,iyi günlerde beslenin İnşallah...