9 Aralık 2008 Salı

İLKE 11 AYLIK..

İlke bugün tam 11 aylık oldu..artık çoçukluğa doğru ilerliyor canım kızım..günler,aylar geçti İlke büyüdü..sağlıklı nice ayları yılları olsun İnşallah..
Bu zamana kadar bize tattırdığın muhteşem duygular için sana çoook teşekkür ederiz bebeğim..sağlıkla gelişimini izlemek,her gün yeni bir şeylerle güne başlamak çok güzel..
seni çook ama çook seviyoruz..
herşeyimiz,birtanemiz..

7 yorum:

Z.EROĞLU dedi ki...

1 ayı kaldı yaşına girmeye.zaman akıp gidiyor.kocaman ve çok tatlı bi kız oluverdi bu prenses.allah nive aylar yıllar göstersin nilaycım.öpüyoruz sizi

Adsız dedi ki...

Bayramınız mübarek olsun canım.Beylikdüzünde Ramis abilerdeyiz.Onlarda bayramınızı kutluyorlar ve İlke'yi öpüyorlar.Tabi bizde İlke'yi öpüyoruz.Mali'de sizin ellerinizden öpüyor :)) Görüşmek üzere... Nuray

Sevgi&Tolga dedi ki...

Maşallah benim yeğenime, güzeller güzeli yarışma birincisi İlke'me. Gerçekten anne babana ve bizlere çok güzel şeyler tattırdın aşkım. Öpüyorum seni.

Adsız dedi ki...

Sevgili Prensesim; Bayramını kutlar güzel yanaklarından öperim. en güzel geleceklerin senin olmasını dilerim. Deden Halis Yıldırım

Adsız dedi ki...

Canım yavrum İLKE'm; tüm güzellikler senin olsun. Daha nice bayramlara annenle babanla tüm sevdiklerinle yaşamanı dilerim. Seni çok seviyorum aşkım :) Babaannen Nazire Yıldırım

cavidan dedi ki...

maşallah kuzuya az kladı 1 yaşına hep böyle şirin sevimli ve mutlu ol emi..

nilay dedi ki...

zehracım amin..Valla zaman su gibi akıp geçiyor..doğum günü heyecanı şimdiden sardı..nede olsa ilk :)

Nuraycım sağol..sizinde bayramınız mübarek olsun..sizde selam söyleyin diyeceğim ama çoktan ayrılmışsınızdır ordan :)Mehmet Ali'yi bizde çok öptük..görüşmek üzere.

Halası ve eniştesi çok teşekkür ederiz..İlke'de ellerinizden öpüyor..Beren'ide öpüyoruz..

Dedesi ve babaannesi güzel temennileriz için çok teşekkür ederiz..İlke'de ellerinizden öpüyor..öpücük atıyor..bu arada çok fazla dede dede diyor :))

Cavidancım çok teşekkür ederiz..1 ayımız kaldı doğum gününe evet..göz açıp kapayana kadar o günde gelir eminim..güzel dileklerin için çok sağol..öpüyoruz sizi..