14 Haziran 2009 Pazar

ARTIK YÜRÜMEK İSTİYORUM :))

Bu aralar özgürlüğümü ilan ettim..her yeri turluyor ve karıştırıyorum..mutfak dolaplarına yapışıp oturmaya bayılıyorum..

akşamları babam alıyor bizi parktan..
parkta süt mısır yedim bayıldım..
hep yürümek istiyorum..hele parkın bu kısmında..
Bu pazar evdeydik ve misafirlerimiz vardı..Mali,Nuray Teyzem,İsmail Amcam,Ece,Müge Teyzem,Uğur Amcam,Mehmet Amcam..
onlar gelmeden önce annem beni yıkadı bende yine bir kenarda uyuyakaldım..bu tür resimlerim o kadar çok ki..dünde masanın altında uyuyakalmıştım :))annem beni aldı yine yatağıma yatırdı..uykuya orada devam ettim..

herkes odadayken birden köprü kurdum böyle..ilk kez böyle yapıyordum..öyle hevesleniyorum ki yürümeye..Mali ve Ece'de yürüyor ya onları izledikçede hevesleniyorum..zaten bütün gün annemle evde yürüyüşler yapıyoruz..hep yürümek istiyorum..


ayrıca bu sallngaç zürafada da ayağa kalkıyorum ama annem fotoğrafımı çekemedi..
oturuşlarımda çok enteresan :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

canım az kaldı yürümene bu ay kesin yürürsün tabi ozamanda annenin way haline tutmak ne mümkün öpüyorum sizi

kamer

durununannesi dedi ki...

Bayılıyorum bu fıstığın uyuyakalmasına...Acayip tatlı:) Bu aralar Duru bu köprü işini hobiye dönüştürdü.Evde sürekli böyle,başaşağı.Babasının aklı çıkıyor boynuna birşey olacak diye.Öylece tersten izliyor etrafı:)
Öpüyorum çok...

Burcu dedi ki...

Milyonuncu söyleyişim galiba ama yine söylemeden edemiycem, walla komplekse giriyorum ilkenin uyuyakalma olayımnı görünce ... Ben de istiyorum... :))

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Maşallah İlkeye.Yine her zamanki gibi harikalar yaratmış.O nasıl uyuyakalmak öyle.Hele altlarda bir uyku pozisyonu var ki bayıldım.Benimkilerde süt darıya bayılıyorlar.Gerçi bir kez yediler ama çok sevdiler işte.Öpüyoruz sizi.

biberlieatnes dedi ki...

nilaycığım ılke oturduğu yerden ayağa kalkmak için köprü kuruyor olabilir. ona bu konuda yardımcı olman lazım. iremde ılk yürüyeceği zaman böyle yapardı. o sıralarda annem bendeydi ve ireme sürekli önünde onun gibi oturup yerden ayağa nasıl kalkılır gösterdi ona yaptırdı ayaklarını böle koy elini böyle yap diye belki defalarca defalarca yaptılar en sonunda 1 hafta sonra ırem oturduğu yerden kalkıp ayakta durabılır hale gelmıştı. tabi adım atmak cok sonra geldi o ayrı. bende ilkeye bu kınuda rehberlik et belki ise yarar...